1 ugers ferie til € 149, -

Book under Black Friday Sale de bedste tilbud til de smukkeste campingpladser i Europa! Tilbuddene er gældende fra 24. november til 29. november 2021.

Under Black Friday-udsalget kan du booke en uge (7 nætter) ferie i et Blue eller Coral bungalowtelt for kun €149 med et ophold mellem 15. april til og med 9. juli 2022 (sidste ankomst 2. juli muligt) og fra
27. august til 24. september 2022.

Prisen inkluderer reservationsomkostningerne!

Indtast rabatkoden ved booking: BLACKFRIDAY149

Coral tent
STOCK - slippers
Valkanela - zwembad

Black Friday-udsalgsbetingelser

 • Gælder kun for nye bookinger fra onsdag den 24. november til mandag den 29. november, så længe lager haves.

 • Gælder kun for campingpladser, overnatningssteder og periode som angivet på denne side.

 • Prisen gælder kun for ophold på 7 nætter.

 • Turistskat og ekstramateriale (såsom at medbringe en hund eller leje et babysæt) er ikke inkluderet i prisen. Du skal betale ekstra ved bestilling (på nogle campingpladser betaler du turistskat i receptionen).

 • Ikke gyldig i forbindelse med andre tilbud, rabatter og/eller kampagnekoder.

 • Du skal betale hele rejsesummen inden for 48 timer.

 • Du kan ændre perioden eller campingpladsen 1x gratis til og med 28. februar 2022. Kun inden for kampagneperioden og campingtilbuddet i forbindelse med denne kampagne.

 • Ved aflysning er der ikke mulighed for tilbagebetaling af rejsesummen. I tilfælde af negativ rejseadvisering (vedrører rød kode), kan du ændre destinationen én gang eller annullere din reservation, i sidstnævnte tilfælde vil du modtage en værdibevis. Vi refunderer ikke!

 • Vores reservationsbetingelser () gælder for alle reservationer.

 • Negativt rejseråd / Kode rød
  Hvis din ferie ikke kan finde sted, fordi destinationskoden er blevet rød, kan du ændre den én gang, eller du vil modtage en voucher fra Rent-a-Tent til en værdi af det beløb, du har betalt. Vil du hellere ændre den allerede bookede campingplads eller destination på grund af rejserådene? Så er det kun muligt én gang. Kontakt venligst vores reservationsafdeling for dette. Med dette særlige Black Friday-tilbud er en tilbagebetaling af det beløb, du har betalt, ikke muligt, i modsætning til vores reservationsbetingelser. Ved at bruge Black Friday-tilbuddet accepterer du denne bestemmelse.

Bungalowtent Blue

Bungalow telt Blue

Bungalowtent Coral

Bungalow telt Coral

Black Friday Uk - vriekant

Flere tilbud!

Fandt du ikke den campingplads, du ledte efter, blandt disse tilbud?

Gå tilbage til Black Friday-kampagnesiden og se hurtigt de andre muligheder