1 uges ferie for € 649 pr telt

Book vores Black Friday-kampagne med et ophold i højsæsonen!
Book super skarpe tilbud til de bedste campingpladser i Europa i sommerferien under Black Friday-udsalget! Rent-a-Tent har sammensat en speciel og eksklusiv Black Friday-aftale for de første 2 uger af sommerferien. Tilbuddene gælder fra den 24. november fra klokken 12 til mandag den 29. november til midnat.

Under Black Friday-udsalget kan du booke en uge (7 nætter) ferie i et Blue eller Coral bungalowtelt for kun € 649 pr telt med et ophold mellem 8. juli og 23. juli 2022 (sidste ankomst muligt lørdag 16. juli). Særlige kampagnebetingelser gælder for denne kampagne.

Prisen inkluderer reservationsomkostninger! Book en campingferie hurtigt og benyt dig af denne kampagne, der gælder indtil 29. november, med ekstra rabat.

Ved reservation i kampagneperioden skal du indtaste rabatkoden: BLACKFRIDAY649

Huisdier
Bungalowtent Blue
STOCK - family strandbal

Black Friday-udsalgsbetingelser

 • Kun gyldig for nye reservationer foretaget fra onsdag den 24. november kl. 12.00 til mandag den 29. november kl. 23.59, så længe lager haves.
 • Gælder kun for campingpladser, overnatningssteder og periode som angivet på denne side.
 • Prisen gælder kun for ophold på 7 nætter.
 • Turistskat og ekstramateriale (såsom at medbringe en hund eller leje et babysæt) er ikke inkluderet i prisen. Du skal betale ekstra ved bestilling (på nogle campingpladser betaler du turistskat i receptionen).
 • Ikke gyldig i forbindelse med andre tilbud, rabatter og/eller kampagnekoder.
 • Du skal betale hele rejsesummen inden for 48 timer.
 • Du kan ændre perioden eller campingpladsen 1x gratis til og med 28. februar 2022. Kun inden for kampagneperioden og campingtilbuddet i forbindelse med denne kampagne.
 • Ved aflysning er der ikke mulighed for tilbagebetaling af rejsesummen.
 • I tilfælde af negativ rejseadvisering (vedrører rød kode), kan du ændre destinationen én gang eller annullere din reservation, i sidstnævnte tilfælde vil du modtage en værdibevis. Vi refunderer ikke!
 • Vores reservationsbetingelser gælder for alle reservationer.
  Negativt rejseråd / Kode rød
  Hvis din ferie ikke kan finde sted, fordi destinationskoden er blevet rød, kan du ændre den én gang, eller du vil modtage en voucher fra Rent-a-Tent til en værdi af det beløb, du har betalt. Vil du hellere ændre den allerede bookede campingplads eller destination på grund af rejserådene? Så er det kun muligt én gang. Kontakt venligst vores reservationsafdeling for dette. Med dette særlige Black Friday-tilbud er en tilbagebetaling af det beløb, du har betalt, ikke muligt, i modsætning til vores reservationsbetingelser. Ved at bruge Black Friday-tilbuddet accepterer du denne bestemmelse.
Bungalowtent Blue

Bungalow telt Blue

Bungalowtent Coral

Bungalow telt Coral

GlamLodge tent - Breebronne

GlamLodge telt

Black Friday Uk - vriekant

Flere tilbud!

Fandt du ikke den campingplads, du ledte efter, blandt disse tilbud?

Gå tilbage til Black Friday-kampagnesiden og se hurtigt de andre muligheder