Camping Domaine des Ormes nieuwe zwembad

Camping Domaine des Ormes

Epiniac, Bretagne, Frankrig

 • Familiecampingplads for alle
 • 18-hullers golfbane
 • Flere vandrutsjebaner og bølgebassin
 • Rideskole
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Meget velegnet til børn over 14 år

Lej et fuldt udstyret telt på Camping Domaine des Ormes

Alle familiemedlemmer vil helt sikkert nyde et ophold på Camping Domaine des Ormes i Epiniac, i den franske region Bretagne. Denne campingplads ligger på et stort grønt areal i det nordvestlige del af Frankrig, og har et slot fra 1500- tallet. En gammel vandmølle er blevet renoveret og omdannet til bar, og en gammel garage og et par lader er lavet om til en malerisk golfbane. Med hele seks poolområder, en interaktiv børneklub og en udfordrende klatrevæg er der altid noget at tage sig til på denne 5-stjernede campingplads!

Poolfaciliteter

På Camping Domaine des Ormes finder du et stort vandland med rutsjebaner, en lagunepool og et indendørs bølgebassin. I 2019 blev poolområdet udvidet med en ekstra udendørs pool og en Lazy River. Bølgebassinet og vandrutsjebanerne er udstyret med et gigantisk glastag.

Aktiviteter

Derudover er der masser af sportsaktiviteter, såsom tennis, minigolf, ridning, pedalbåde og kanosejlads. Camping Domaine des Ormes tilbyder også en træningsbane med forhindringer og en vandski-bane. Børn mellem 3 og 12 år opfordres til at deltage i Kids Club, hvor de maler ansigter, laver håndarbejde, dansetimer og deltager i unikke workshops. Alt sammen mens de får venner fra hele kloden! Om aftenen er der masser af shows og aktiviteter for alle, som du helt sikkert ikke ønsker at gå glip af. Det kunne være Cirkus, live musik og karaoke. Derudover er der et lydisoleret diskotek! For dem, der elsker at spille golf, tilbyder Camping Domaine des Ormes en 18-hullers golfbane på pladsen. Naturelskere kan vandre og cykle i det grønne terræn omkring campingpladsen. Tæt på campingpladsen kan man finde en rideskole. Hvilken oplevelse at udforske regionen fra en hesteryg!

Luksusfaciliteter

Efter en sjov dag fuld af aktiviteter, er du velkommen til at spise i en af de restauranter, der findes på Camping Domaine des Ormes. Her kan man nyde lækker mad til en overkommelig pris. Har du lyst til at lave mad selv? Så er der en dagligvarebutik. Her kan du også købe frisk brød til morgenmaden. For en kølig drink og en hyggelig aften i selskab kan du gå ned i baren. Både i restauranterne og baren kan du benytte gratis WiFi, mens du er på Camping Domaine des Ormes.

GlamLodge tent

GlamLodge telt

 • Maksimum 6 personer
 • Høj køleskab med fryser
 • Barbecue ("skottelbraai")
 • Ventilator og varmeovn
 • Terasse med markise
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Domaine des Ormes?

 • Kilometerlang kystlinje med sandstrande
 • Hyggelige fiskerbyer
 • Klipper med bølgeskvulp

På Camping Domaine des Ormes er du kun en halv times kørsel fra vidunderbjerget Mont Saint Michel og piratbyen Saint Malo. Byer som Dinan og Combourg er også et besøg værd. Aktiviteter i nærheden af campingpladsen inkluderer vind-karting på stranden, sightseeing i de mange katedraler, klatreture på bjerget Mont Dol, besøg den zoologiske have eller gå på Museum i Peasantry!