Spelen in zwembad La Forge de Ste. Marie

Camping La Forge de Ste. Marie

Thonnance les Moulins, Champagne, Frankrig

 • Stor græssportsbane
 • Smukke naturomgivelser
 • Stor indendørs pool
 • Fiskesø
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Velegnet for børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Ikke velegnet for børn over 14 år

Lej et fuldt møbleret telt på Camping La Forge de Ste. Marie

Den 5-stjernede campingplads La Forge de Ste Marie ligger i den hyggelige by Thonnance-les-Moulins i den franske region Champagne-Ardennes. Camping La Forge de Ste. Marie tilbyder førsteklasses faciliteter som receptionen, supermarkedet, restaurant og den indendørs pool. Du kan endda fiske i den fantastiske fiskedam. Campingplads er perfekt til dem, der leder efter en fredelig, luksuriøs ferie i den franske region Champagne-Ardennes.

Aktiviteter

Selvfølgelig ønsker enhver familie på ferie at svømme. Camping La Forge de Ste. Marie har en smuk indendørs pool med charmerende interiør. Der er et separat område, hvor børnene kan sprøjte, og forældrene kan nyde boblebadet.

Næsten hver morgen er der forskellige organiserede aktiviteter for børnene. Hvis dine børn er mellem 4 og 12 år gamle, kan de deltage i Kids Club. Her kan de lave kunsthåndværk, udforske campingpladsen på en skattejagt, deltage i bamse-picnic eller køle af under aktiviteterne i poolen. For børn under 4 år venter Mini Club på dig et par gange om ugen om ugen. Alle aktiviteterne foretages under opsyn af kvalificerede medarbejdere. I børnenes område ved baren er der masser af plads til at løbe rundt på. Hoppeslottet og scooterparken er ideelle steder til at få nye venner. Her er der også et lille klatrestativ med rutsjebane.

Midt på campingpladsen finder du et stort åbent græsareal, som inviterer til forskellige sportsaktiviteter som fodbold, volleyball, basketball og badminton. Ved siden af den grønne og rolige Camping La Forge de Ste. Marie kan du finde en flod og lidt længere væk en sø som du kan fiske i. Unge og ældre kan prøve at fange en ørred i denne sø. Alternativt kan du udfordre familie og venner til en bordtennisturnering. Gå efter førstepladsen på bueskydningsbanen, inviter din nabo til et spil boule eller kør til den nærliggende by Joinville og gør brug af den lokale tennisbane.

Om aftenen kan familien deltage i sang og spille spil ved lejrbålet, være en stjerne i kabaret eller stjæle opmærksomheden på dansegulvet i børnenes diskotek. Der er også quiz-aften hvor hele familien kan teste deres paratviden. Gå ikke glip af musikaften med levende musik hver torsdag i baren (maj og juni afhængigt af reservationer) med en blanding af lokal og international musik. Hvis du foretrækker at høre din egen stemme, så nyd at synge sammen ved lejrbålet!

Gå ikke glip af de regelmæssige udflugtsture. Tag en tur på en traktor, mød dyrene på gården og nyd den lækre grillmad, som landmanden har tilberedt. En dejlig aftenudflugt! En masse andre udflugter er tilgængelige. Bare spørg i receptionen!

Service og faciliteter

Prøv den hyggelige restaurant på pladsen. Den ligger direkte til vandet og før du sætter dig til bords, anbefaler vi en drink i den familievenlige bar.

Camping La Forge de Sainte Marie har et minimarked hvor du kan handle ind til dagligdagen og hente friskt brød til morgenmaden. Der er endvidere cykeludlejning, Wi-Fi, vaskeri og i receptionen finder du masser af information om udflugter og ture at tage i området. Personalet er meget ivrige efter at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din ferie!

Bunaglowtent Blue Gulperberg aanzicht

Bungalow telt Blue

 • Maksimum 6 personer
 • Højt køleskab med fryser
 • Puder forefindes
 • Varmeovn
 • Sengelinned og tæpper medbringes
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping La Forge de Ste. Marie?

 • Perlende frisk Champagne
 • Roligt og interessant område
 • Bølgende kornmarker
 • Utallige vinmarker
 • Vinruten 'La Route Touristique du Champagne'

Campingpladsen ligger 10 km fra byen Joinville med dens smukke 'Château du Grand Jardin' og dens renæssancehave. I nærheden af St. Dizier, inde i floden Marne-dalen, finder du et af de største franske vandreservoirer, Lac du Der-Chantecoq. Uanset om du går eller cykler, så kan naturelskere udforske dette beskyttede område for vandløb og trækfugle. Børn kan lege på de sikre sandstrande. Hvis du vil se de smukke omgivelser af denne klare sø fra vandet, skal du leje en båd i havnene i Nemours eller Giffaumont. Besøg den gotiske katedral, de smukke bindingsværkshuse, nyd et besøg på en af de hyggelige restauranter i Troyes eller se den gamle bymur Chaumont. Vil du overraske børnene? Fra campingpladsen er det muligt at besøge Disneyland Paris! En tur til Champagne-området omkring Reims og Epernay er også mulig.