Chateau de Drancourt zwembad buiten

Camping Château de Drancourt

St. Valéry sur Somme, Picardiet, Frankrig

  • Campingplads med sit helt eget slot
  • To pools, den ene med et udtrækkeligt tag
  • Øve golfbane
  • Mulighed for ridning
  • Tennisbaner
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Velegnet for børn over 14 år

Denne campingplads tilbyder ikke kun fremragende faciliteter, den tilbyder dig også masser af plads. Alt dette er med til at sikre, at du kan nyde din ferie i fulde drag. På slottet kan du finde en bar, og i de tidligere stalde kan du nyde et lækkert måltid i restauranten. Sport, kultur og spil: alle disse aktiviteter, kan du nyde under dit ophold på Camping Château de Drancourt. Den perfekte campingplads for hele familien! Nogle af vores gæster kan lide at tage et dyp i poolen, mens andre foretrækker at udforske regionen. Hvis du spørger os, kan du starte med en svømmetur i poolen og derefter begynde at udforske regionen!

Spil fodbold, bordtennis eller tennis for at holde dig beskæftiget. Camping Chateau de Drancourt tilbyder endda mulighed for at leje cykler. Deltag i vandaerobic, muskelopvågningssessioner eller fodboldturneringer. Du kan øve dine golffærdigheder på minigolfbanen, mens dine børn hygger sig i ponyklubben. Camping Chateau de Drancourt tilbyder gratis wifi, tilgængelig på Drancourt Cafe og Castle Bar hele dagen.

Bemærk, at du ved ankomsten til campingpladsen har brug for at købe et campingkort (til en værdi af € 10, € 20 eller € 50), dette campingkort kan bruges til at betale i pladsens restaurant (hvis du betaler pr. kreditkort debiteres et ekstra depositum på € 100).

3-kamerstacaravan met 2 badkamers

Hvorfor skal du vælge Camping Château de Drancourt?

  • Ikke langt fra Calais
  • 80 km. lang kystlinje
  • Nogle fantastiske klipper
  • Bakket terræn med skove og marker

Området mellem land og hav, det er hvad Picariet kaldes i folkemunde. Dette er et helt andet Frankrig, end det der ligger på den nordvestlige kyst. I hjertet af Picardiet kan du finde floden Somme, der er omgivet af et unikt landskab med et rigt fugleliv. Hvis du planlægger at se Somme, anbefaler vi også at tage til den gamle havneby St. Valéry. I landskabet bag denne fascinerende kyst kan du tage på en smuk cykel- eller vandretur. Midt imellem de smukke marker og enge kan du finde små byer med slotte og kirker. Besøg eksempelvis klosteret St. Riquier eller Rambures fæstning. Nogle af udflugtsmålene omkring campingpladsen inkluderer Marquenterre parken, slottet og rosenhaven i Rambures og Amiens katedral. Picardiet tilbyder dig så meget, at det er umuligt at nævne det hele her!