Camping Meerwijck

Camping Meerwijck

Kropswolde, Groningen, Holland

 • Hyggelig campingplads
 • Mulighed for svømning, sejlads og kanosejlads
 • Overdækket, opvarmet pool
 • Hoppeborg til børnene
 • Gratis spil felt
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Ikke velegnet for børn over 14 år

Lej et telt på Camping Meerwijck

Velkommen til den 5-stjernede Camping Meerwijck, beliggende i et spektakulært naturreservat ved Zuidlaardermeer. Her kan du nyde omgivelserne, som inkluderer stranden, skoven og vandet. Hvis du vil opleve kultur eller tilbringe en dag med at shoppe, er byen Groningen meget tæt på (ca. 20 km). Camping Meerwijck er et unikt sted at tilbringe din ferie. Det er en meget velholdt og hyggelig campingplads med en lille marina i den smukke provins Groningen.

Aktiviteter

Camping Meerwijck har mange faciliteter og er velegnet til alle familiemedlemmer. Campingpladsen ligger ved Zuidlaardermeer, hvor vandelskere vil føle sig i deres rette element. Ved Zuidlaardermeer er der masser af muligheder for svømning, sejlsport, kanosejlads, windsurfing og fiskeri. Hvis du har en båd, kan du lægge til i marinaen. Camping Meerwijck er en fremragende base for en bådtur. Hvis du vil benytte dig af havnen, skal du meddele det til receptionen. Camping Meerwijck tilbyder også muligheden for at leje en kano eller kajak.

For cykel- og vandreentusiaster er der mange stier i reservatet. Det stille miljø er så unikt, at du bestemt skal opleve det mindst en gang. Et øjeblik cykler du gennem store enge og den store by Groningen, i det næste øjeblik gennem skyggefulde skove og små turistbyer. Den varierende natur i Groningen og Drenthe gør det ideelt at opleve det hele på cykel eller til fods. Camping Meerwijck tilbyder mulighed for at leje cykler og receptionen er behjælpelig med forskellige cykel- og vandreruter i området.

Hvis vejret ikke egner sig til en svømmetur i Zuidlaardermeer, så har Camping Meerwijck også en overdækket, opvarmet pool. Voksne og børn kan svømme i den store pool og prøve delfinrutsjebanen. Efter svømmeturen kan du nyde boblebadet. De helt små har deres egen børnepool med rutsjebane og springvand. Der er også indført et tidsrum kaldet ”Stilletid” på halvanden time forbeholdt ældre gæster, der ikke ønsker at blive forstyrret.

Camping Meerwijck har flere legepladser forskellige steder på pladsen, så forældrene kan holde øje med børnene fra deres bolig. På den centrale plads er der en hoppeborg, klatrepyramide med mere, hvor børnene kan hygge sig med hinanden.

Camping Meerwijck er en af de campingpladser i Holland, der er tilknyttet Kinderkampeerwereld. Aartje Twinkel er ambassadør for KinderKampeerWereld og vil møde dig på Meerwijck. Foruden Aartje Twinkel har campingpladsen venner som Blink, Bloem og Mr. Mol. De bor på campingpladsen i Maj måned. Blink er strandfaderen på Zuidlaardermeer, og han elsker at fortælle seje historier. Han har en ven ved navn Bloem (Blomst), der bor i skoven og elsker at være i naturen. Mr. Mol er en ven af Blink og Bloem og boede hele sit liv i et muldvarpehule på campingpladsen. I skoleferien arrangeres 6 forskellige slags aktiviteter 6 dage om ugen ved hjælp af et nyt aktivitets tema hver uge.

Camping Meerwijck har flere sportsbaner, hvor du kan være aktiv. Campingpladsen har en gratis boldbane. Denne bane er lavet af kunstgræs, og her kan du spille fodbold, volleyball, basketball eller hockey. Der er også en tennisbane, hvor du kan spille et par sæt. Har du ikke udstyret med? Ikke noget problem, i receptionen kan du leje både ketsjere og tennisbolde. Der er også bordtennisborde på mange sportsbaner og legepladser, som du kan benytte.

I børneklubben "The Mole's Cave" tilbydes kreative aktiviteter til børnene, såsom håndværk, teater, børnebingo, diskotek osv.

Serviceydelser

Campingpladsen har et lille supermarked, ”t Stoetwinkeltje”. Det er ikke et helt almindeligt supermarked. Her finder du et bord, hvor du kan læse avisen og nyde en kop kaffe. I løbet af ferien er der endda muligheden for at spise morgenmad i ”t Stoetwinkeltje”. I weekenderne kan du også få friskbagt brød mens du fra mandag til fredag bestiller frisk brød i receptionen.

Gider du ikke selv lave mad? Så er der en attraktiv strandpavillon, hvor du kan nyde en bid mad eller bare en drink på den rummelige terrasse. Fra strandpavillonen har du udsigt over Zuidlaardermeer. Børnene har også et separat legehjørne, specielt designet til dem. Men hvis vejret er godt leger de på stranden, og du kan holde øje med dem fra terrassen.

Der er også en kantine på campingpladsen. Kantine Uitwijck tilbyder god mad og mange aktiviteter. I weekenderne og i skoleferien er der masser at foretage sig i kantinen, såsom billard, dart og kortspil. Aktivitetsteamet arrangerer også mange aktiviteter her.

Campingpladsen har WiFi mod betaling på hele pladsen, men også gratis wifi zoner i kantinen, supermarkedet og i receptionen.

Safaritent Caramel - Meerwijck

Safari telt Caramel

 • Maksimum 5 personer
 • Overdækket terrasse
 • 3 soveværelser
 • Høj køleskab med fryser
 • Loungemøbler
Flere informationer
GlamLodge tent

GlamLodge telt

 • Maksimum 6 personer
 • Høj køleskab med fryser
 • Barbecue ("skottelbraai")
 • Ventilator og varmeovn
 • Terasse med markise
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Meerwijck?

 • På grænsen mellem Drenthe og Groningen
 • Tæt på byen Groningen
 • Vandland
 • Vandre- og cykelture

I nærheden af Camping Meerwijck har du udflugtsmuligheder i alle retninger. Campingpladsen ligger på grænsen mellem Groningen og Drenthe, og der er meget at se og opleve i begge provinser. Campingpladsen ligger direkte ved Zuidlaardermeer. Besøg en af de mange forlystelsesparker eller dyreparker i området. En dag på Wildlands Emmen er altid en sjov aktivitet. Her er så meget at se, at du næsten ikke når det hele under ferien.