Camping Bella italia zwembad

Camping Bella Italia

Peschiera del Garda, Gardasøen, Italien

 • Gåafstand til Peschiera del Garda
 • Direkte på Gardasøen
 • Kæmpe poolområde med rutchebaner
 • Livlig campingplads med masser af aktiviteter
 • Sportsaktiviteter og temaaftener
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Meget velegnet til børn over 14 år

Den bedste camping ved Gardasøen; Bella Italia!

Den 5-stjernede campingplads Bella Italia har det hele; Smukt beliggende lige ned til Gardasøen, et fantastisk poolområde med hele fem store poolområder og tilhørende vandrutsjebaner, flere restauranter, barer, butikker og et varieret udvalg af sports- og aktivitetsprogrammer. Via promenaden, der ligger langs Gardasøen, kan du gå til Peschiera del Garda, som er en smuk og gammel havneby med mange hyggelige barer og restauranter. Camping Bella Italia er meget populær blandt turister fra hele Europa og mange kommer igen år efter år.

Aktiviteter

Her er der noget for hele familien og vi garanterer at I ikke kommer til at kede jer! For børnene er der Mini Club fra alderen 4 til 12 år, hvor dine børn kan prøve kræfter med madlavningskurser, drageflyvning, ansigtsmaling, fodboldskole, deltage i aftenforestillinger, skattejagt og meget mere! Caneva er en populær natklub for teenagere. Der er afgang i højsæsonen med bus direkte fra Camping Bella Italia. Et ’must try’ hvor du møder nye venner fra hele Europa!

Camping Bella Italia byder på et utal af sportsgrene og aktiviteter! Prøv kræfter med tennis, bueskydning, vandaerobic, fodbold, basketball, beachvolley, bordtennis og endda nordisk vandring. Der er desuden masser af muligheder for forskellige vandsportsaktiviteter, som kanosejlads, SUP, parasailing, bananbåde, kitesurfing etc.

Om aftenen vil det fantastisk animationsteam underholde med forskellige shows eller hvad med at deltage i gruppedans, temaaftner eller spil? Du kan også nyde aftenen med af se en musical eller lytte til live music på en af barene.

Restaurant Le Terrazze serverer lækre italienske retter, og fra terrassen har du en smuk udsigt over søen og til bjergene i den nordlige del af søen! Husk at bestille bord da der er rift om dem! Ikke langt fra Camping Bella Italia finder du det evig populære Gardaland med masser af forlystelser eller Caneva World med kæmpe vandland, shows og forlystelser. Alt sammen indenfor blot 15-20 min kørsel.

Besøg og se masser af flotte blomster i Parco Giardino Sigurtà i Valeggio sul Mincio. Vinelskerne bør unde sig en tur rundt i Valpolicella hvor små vinproducenter næsten ligger dør om dør. Her er der smagsprøver og mulighed for at købe lokale produkter. Vores personale på pladsen kender alle de gode steder. Et besøg i Verona er et must. Her finder du det flotte og verdensberømte Arena.

Stacaravan Mango Premium Bella Italia

Mobilehome Mango Premium

 • Maksimum 6 personer
 • 3 soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Aircondition
 • Puder og dyner
Flere informationer

Hvorfor vælge Camping Bella Italia?

 • Italiens største og mest populære sø
 • Hyggelige byer omkring søen
 • Mange muligheder for vandsport og bådudflugter
 • Masser af lokale markeder

Camping Bella Italia ligger i gåafstand fra det historiske centrum af Peschiera del Garda. Hver mandag er der et stort marked i Peschiera, hvor du kan finde alt mellem himmel og jord. Mød de lokale producenter og nyd godt af de mange smagsprøver før du køber.
Tag eksempelvis en bådtur til Bardolino, hvor du kan nyde et dejligt glas Bardolino-vin eller til Sirmione, hvor du kan besøge slottet og det historiske centrum. Du skal dog være opmærksom på, at der er mange mennesker om sommeren og der kan forekomme kø på vejene omkring søen.