Coronavirus er Europa

Der rapporteres i øjeblikket om tilstedeværelse af Coronavirus i Europa, især i Italien, som i øjeblikket medfører akutte begrænsninger for den lokale befolkning. Vi følger nøje med i udviklingen af situationen.

Størstedelen af vores (telte) boliger vil først være åbne fra 17. april 2020, og op til ca. ti til fjorten dage før, er der ingen medarbejdere fra Rent-a-Tent på stedet. Vi vil løbende holde vores værter og medarbejdere på pladserne informeret om udviklingen. Vi er også i kontakt med campingpladserne og receptionerne i Italien. Du kan også følge den aktuelle situation og nyhedsdækning fra regeringen på: https://um.dk/da

Hvis du allerede har bestilt:

I øjeblikket kan reservationer til Italien ikke annulleres gratis. Ombooking og / eller ændring afhænger af hvad du har bestilt. Hvis du ønsker at ændre din bestilling til en anden campingplads, indkvartering eller destination, for eksempel i Benelux eller Frankrig, er dette muligt alt afhængigt af hvad der er ledigt for det sammen samme periode. Administrationsomkostninger i forbindelse med ændring kan blive opkrævet.

Hvis du har spørgsmål til din reservation i denne forbindelse, anbefaler vi dig at kontakte vores reservationsafdeling via telefon 53 73 95 23 eller via e-mail til: [email protected] eller vores kontaktformular.

Campingpladser i Holland

På grund af de nye foranstaltninger vil Rent-a-Tent justere åbningsdatoen for campingpladser i Holland med hensyn til ankomstdato til 29. april. Undtagelser er camping de Pekelinge (Zeeland) til åbning 12. maj, Roompot Hunzedal og Roompot Callassande til åbning 2. juni.
Gæster, der allerede har foretaget reservation ved ankomst mellem 17. april og 28. april med et ophold på en campingplads i Holland, vil blive personligt informeret af vores reservationsteam om status for reservationen. Disse gæster kan ændre deres reservation til en senere dato, en anden destination eller modtage det allerede betalte rejsebeløb i form af en leje-et-telt-voucher til indløsning ved en ny reservation i 2020 eller 2021.
Reservation af campingplads de Pekelinge indtil 11. maj og campingpladser Roompot Hunzedal og Roompot Callassande indtil 1. juni vil også modtage en personlig besked fra vores reservationsteam om muligheden for at ændre sig.

Campingpladser i udlandet

Vi overvåger dagligt situationen i udlandet dagligt. Da den hollandske regering og udenlandske regeringer midlertidigt fraråder at rejse, informerer Rent-a-Tent-reservationsteamet personligt alle reservationer, der allerede er foretaget ved ankomster mellem 17. april og 2. maj med en destination i udlandet om status for reservationen. Disse gæster kan ændre deres reservation til en senere dato, en anden destination eller modtage det allerede betalte rejsebeløb i form af en leje-et-telt-voucher til indløsning ved en ny reservation i 2020 eller 2021.

Nuværende situation i Europa

Vi råder vores gæster til at vente tålmodig indtil videre, uanset hvor vanskeligt det kan være. Situationen er nu for usikker til at træffe beslutninger om ferie i juni, juli eller august. Vi følger de aktuelle anliggender ligesom dig dagligt, men i betragtning af foranstaltningerne og hastigheden af de ændrede tiltag kan vi ikke se frem til mere end 6 uger. I betragtning af alle foranstaltninger og låsninger er planlægning af vores byggeaktiviteter også kompliceret. Vi råder dig til at vente på din campingferie fra 1. maj til slutningen af sæsonen. Hvis dette råd til din reservation ændres så meget ca. 3 uger før ankomst vil vi som firma kontakte dig personligt og tilbyde dig en passende løsning. Hvis du har spørgsmål om din reservation i denne forbindelse, anbefaler vi dig at kontakte vores reservationsafdeling telefonisk på 53 73 95 23 eller via e-mail til: [email protected]

Ofte stillede spørgsmål om Covid-19

Hvad med min reservation?

På nuværende tidspunkt er din reservation gældende. Hvis rejseanbefalingerne for den campingplads eller destination du har bestilt ferie på ændres kort før ankomst, vil vores reservationsafdeling informere dig personligt enten telefonisk eller på e-mail, om den aktuelle situation og, hvis relevant, finde en passende løsning med dig.

Kan jeg annullere på grund af Corvid-19?

I øjeblikket er Rent-a-Tent’s rejsebetingelser gældende, frem til åbningsdatoerne af vores boliger. Rent-a-Tent følger nøje situationen og vurderer dag for dag de forskellige campingpladser og antallet af reservationer. Mindst 5 dage før ankomst besluttes der, hvilke foranstaltninger der skal træffes for at sikre vores gæsters sikkerhed og sundhed. For reservationer med ankomst i maj, juni, juli og august er der i øjeblikket ingen grund til at annullere, fordi det stadig er mere end 30 dage før ankomst. Du kan eventuelt ændre din reservation til en anden periode eller destination i samråd med vores reservationsafdeling.

Kan jeg stadig bestille min campingferie?

Ja, du kan godt bestille en campingferie. Dagligt foretages reservationer via vores hjemmeside og via vores internationale samarbejdspartnere. Alle campingpladser er i øjeblikket stadig tilgængelige fra den oplyste åbningsdato. Vi følger også nøje med i situationen på pladserne, ved at sende vores guider afsted før din ankomst. Hvis situationen ændrer sig væsentligt, vil vi eventuelt ændre åbningsdatoen og undersøge alternative løsninger, hvis det bliver relevant.

Hvordan sætter Rent-a-Telt nu teltene op?

Vi har i øjeblikket teltopstillerteams rundt omkring i Europa, der arbejder på campingpladserne, hvor farvekoden grøn og gul er i kraft. Vi sørger for vores medarbejders sikkerhed og sundhed. For at sikre, at starten af den nye sæson løber så glat som muligt, vil opsætningen fortsætte så vidt muligt på destinationer, hvor der ikke er nogen Covid-19. Personalet tager naturligvis alle de nødvendige forholdsregler. Rent-a-Tent sørger for, i samråd med teltopstillerteamet, at planlægge opsætningen på campingpladser hvor arbejdet kan udføres i sikkerhed.

Hvilke forholdsregler tager Rent-a-Tent i øjeblikket?

Rent-a-Tent har nu truffet foranstaltninger på vores kontor i Markelo, Holland, og har så vidt muligt medarbejderne til at arbejde delvis hjemmefra. Vi modtager løbende direktiverne både fra den hollandske regering og RIVM (National Institute for Public Health and Miljø) om situationen både i Holland og i udlandet og forsøger at holde os så godt informeret som muligt om den aktuelle situation. Derefter træffes der beslutninger i henhold til den aktuelle situation, og / eller der træffes forebyggende foranstaltninger, såsom den senere åbning af boliger på campingpladserne i Europa.

Hvordan kan jeg få fat i Rent-a-Tent?

Vi holder åbent fra mandag til fredag fra kl. 9 til 16:00. Du kan ringe til os på telefon +45 53739523 eller sende dit spørgsmål via e-mail til [email protected] Eller indsend dit spørgsmål via Kontaktformularen på vores websted. E-mails modtaget i weekenden behandles typisk mandag morgen.

Bunaglowtent Blue Gulperberg aanzicht

Kontakt

Vi holder åbent fra mandag til fredag fra kl. 9 til 16:00. Du kan ringe til os på telefon +45 53739523 eller sende dit spørgsmål via e-mail til [email protected] Eller indsend dit spørgsmål via Kontaktformularen på vores websted. E-mails modtaget i weekenden behandles typisk mandag morgen.