Jubilæum: 35 år specialist i luksuscampingferier!

Rent-a-Tent fejrer! I juni måned fejrer Rent-a-Tent 35 års jubilæum.....og det fejrer du med os! I denne festlige måned får du gode rabatter på en campingferie. Hold øje med vores hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier for ikke at gå glip af dette.

Stockfoto - Kinderen in zwembad
Beeksebergen - kindjes met ouders
Tent - Safari tent Taupe

Hvordan det hele startede...

Rent-a-Tent startede for 35 år siden som en "lille" udbyder af teltferier i Frankrig. Brugsklare bungalowtelte på atmosfæriske og landlige campingpladser i Frankrig. Efterspørgslen efter møblerede telte på campingpladser voksede hurtigt, og programmet blev udvidet til Italien, Spanien og Holland. Senere kom blandt andet Kroatien, Østrig og Tyskland til. Fra små familiecampingpladser til luksustopcampingpladser med vandlande. Nu tilbyder Rent-a-Tent luksus campingferier i 10 lande i Europa!

Et af højdepunkterne...

At udvikle dine egne telte er det, der gør Rent-a-Tent unikt. Udviklingen af det store Grand Lodge telt til 8 personer med eget badeværelse med bruser og toilet er bestemt et højdepunkt. Grand Lodge-teltet har et stort fortelt med et luksuriøst loungesæt og udendørs køkken nedenunder til at slappe af. Nu er det ferie!

Vokset til et internationalt rejseselskab...

Startende med kun en hollandsk hjemmeside og hovedsageligt hollandske gæster på campingpladserne, er familien Gersen-familiens Twente-virksomhed nu vokset til et internationalt rejseselskab med en hjemmeside på 6 forskellige sprog og gæster fra hele Europa! Med grundig faglig viden, mange års rejseerfaring og en sund dosis Twente-ædruelighed styres dette internationale rejseselskab fra kontoret i Markelo.

Vores mission er enkel: at give uforglemmelige ferier på de smukkeste destinationer i Europa. Og det fungerer ganske godt siden 1987!