Luksuriøse boliger!

Lej et bungalowtelt, safaritelt, lodgetelt eller mobilhome hos Rent-a-Tent.

Campingferie med Rent-a-Tent byder på ferie uden bekymringer. Når du ankommer til campingpladsen, står din bolig allerede klar til dig. Alt hvad du skal gøre er at tage en drink, og begynde at nyde din ferie. Vores bungalowtelte er meget rummelige med separate sovepladser og garderobe. Safariteltet er en nyere generation og et godt kvalitetsprodukt, da det står på et trægulv og har en stor baldakin. Hvis du er mere interesseret i Glamping, så er vores Grand Lodgetelt det rette valg. Det er næsten som et mobilhome, bare forklædt som telt. Vores mobilhomes (og lodgetelte) har eget badeværelse med brusebad, toilet plus rindende varmt og koldt vand. Alle vores boliger er af højeste kvalitet, komfortable og fuldt udstyrede. Præcis det, du kan forvente af Rent-a-Tent!

Bunaglowtent Blue Gulperberg aanzicht

Bungalow telt

Et luksuriøst, fuldt udstyret og opsat bungalow telt er klar til dig på den valgte campingplads. Det er ikke længere nødvendigt at køre rundt med campingudstyr, og bruge timer på at prøve at opsætte teltet. Vi har allerede gjort det for dig! Rent-a-Tent’s bungalow telte er rummelige og har alle de bekvemmeligheder du kan ønske dig, med separate sovepladser, rigtige senge og et køkkenområde med gasblus samt køleskab med fryserum.

Vi tilbyder dig forskellige typer bungalowtelte, som er unikt møbleret. Her finder du en omfattende beskrivelse af bungalowteltet:

Alle bungalow telt og lodge telt ferier
Stacaravan Mango Rent-a-Tent

Mobilhome

Nyd luksus og komfort i vores fuldt møblerede mobilehomes. Vores mobilehome tilbyder et komplet udstyret badeværelse: toilet og bruser med rindende varmt og koldt vand. Overvej vores mobilehomes som boligform på dit næste feriemål. Der er forskellige typer mobilehomes, alle med forskelligt layout. Men alle modeller tilbyder de daglige hjemlige bekvemmeligheder, såsom en rummelig opholdsstue, et fuldt udstyret køkken med køleskab, komfur og køkkenredskaber med to eller tre separate soveværelser. Desværre er kæledyr ikke tilladt i mobilehomes.

Vi tilbyder forskellige typer mobilehomes med flere unikke layout. Du kan sammenligne de detaljerede beskrivelser her:

Alle mobilhome ferier
Chateau de Montrouant grand Lodgetent

Grand Lodge telt

Grand Lodge teltet er kun for Rent-a-Tents gæster, og vi er stolte af at dele dette med dig! Vil du med på camping? Den autentiske campingoplevelse at bo på en campingplads i et telt? Men beundrer du alligevel den luksus, der findes i et mobilehome? Så vælg vores Grand Lodge telt, den ægte glamouroplevelse. Vores Grand Lodge telt har al den ekstravagance, man kan forestille sig. Grand Lodge teltet har badeværelse, med toilet og rindende vand. Nyd en afslappet ferie med alle de vante bekvemmeligheder. Med Grand Lodge teltet kan du nyde naturen og friheden på campingpladsen.

Find den detaljerede beskrivelse af vores Grand Lodge telt nedenfor:

Alle Grand Lodge telt ferier
Safaritent Ecru

Safari telt

Den sjoveste glampingferie afholdes i et Safari telt! Vores safari telte er det bedste valg, hvis du vil kombinere det udendørs campingliv med komfort. De fuldt udstyrede safari telte indeholder komfortable senge, et køkken med køleskab, separate sovepladser og er typisk bygget på et trægulv. Kan du se dig selv sidde på terrassen?

Vi tilbyder forskellige typer af safari telt, se den detaljerede beskrivelse her:

Alle safari telt ferier