Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager mange spørgsmål dagligt, hvoraf mange opstår mere end én gang. Disse spørgsmål er samlet her for at give dig et hurtigt svar, når du har brug for det.

Standpladser, telte og mobilehomes

Kan du sende os et kort over campingpladsen, så vi kan angive, hvilken plads vi ønsker?

Det kan vi desværre ikke. Vores kort er kun til internt brug og vores telte og mobilehomes er spredt ud over campingpladserne. Det kan ligeledes variere fra år til år. Ofte vil campingpladsens hjemmeside have et kort over campingpladsen, men normalt inkluderer de ikke til Rent-a-Tent’s boligtyper.

Kan vi ønske, hvor på pladsen vi vil have vores bolig?

Ja, det er muligt. Hvis du har et ønske, vil vi gøre vores bedste for at opfylde det, men det er ikke en garanti. Et garanteret ønske koster € 25 per bolig. Hvis vi ikke kan overholde garantien, vil du modtage €50 fra os, €25 for garantien og €25 som kompensation.

Hvor store er standpladserne?

Størrelsen af standpladser varierer fra campingplads til campingplads. Generelt gælder det, at jo længere man kommer sydpå, jo mindre er standpladserne. For eksempel er pladserne i Italien og Spanien mindre end Frankrig. Store standpladser kan normalt findes i det indre af Frankrig. En generel regel er, at campingpladser ved kysten har mindre standpladser end inde i landet.

Praktisk information

Kan jeg medbringe min egen hårtørrer, Senseo-kaffemaskine, elektrisk grill, fjernsyn osv.?

Desværre ikke! De elektriske tilslutninger er til lavt strømforbrug (220 volt/4 amp.) og er derfor ikke egnet til denne slags enheder. Det er ikke noget problem at oplade din telefon eller bruge en natlampe.

Kan jeg parkere min bil i nærheden af min bolig?

På de fleste campingpladser er dette muligt. På nogle campingpladser, typisk i Spanien, Italien og Holland (Roompotparken), er der dog en centralt beliggende parkeringsplads. Som regel er 1 bil pr. bolig tilladt. Eventuelle yderligere biler skal parkeres på den offentlige parkeringsplads, og kan være mod betaling.

Kan jeg grille på campingpladsen?

De fleste campingpladser giver dig mulighed for at grille, men desværre ikke alle. Denne information finder du under de forskellige pladser sider i venstre side. Hvis det er tilladt, har Rent-a-Tent et par griller, som du kan låne gratis, henvend dig hos vores guider på stedet. Hvis du gerne vil medbringe din egen, så se på hjemmesiden eller kontakt campingpladsen for at se, hvilken grill der er tilladt: HK (kul), G (gas) og/eller E (el).

Er boligerne røgfri?

Ja, det er forbudt at ryge i alle vores boliger.

Hvad får jeg hvis jeg lejer en børnepakke?

Du får en barneseng og stol og i bungalowteltet får du også et bad. Hvis du ikke harr behov for hele pakken, kan de enkelte dele også bestilles separat.

Kæledyr

Er kæledyr tilladt på campingpladsen?

På vores informations sider omkring hver campingplads er der under ’faciliteter’ angivet om du må medbringe kæledyr. I tilfælde af, at et kæledyr er tilladt, tillader vi kun ét kæledyr pr. bolig. Derudover må du kun medbringe kæledyr i vores bungalowtelte eller vores safaritelte. I alle andre boligtyper er kæledyr ikke tilladt, også selvom campingpladsen tillader det. Hvis du medbringer hund, skal du være opmærksom på, at hunden skal være i snor hele tiden, mens den er på campingpladsen.

Kan vi leje et lille ekstra telt med Rent-a-Tent?

Nej, desværre ikke. Hvis du vil gøre brug af dette, er det bedst at medbringe et selv. Et lille ekstra telt kan kun placeres, hvis campingpladsen tillader det. Hvis du ønsker at medbringe et ekstratelt, skal du angive dette sammen med din reservation. Derudover må du IKKE overskride det maksimale antal personer, der er tilladt i den bestilte boligtype.

Hvor stort kan det lille ekstra telt være?

Den maksimale størrelse på det lille ekstra telt er 2x2 meter.

Reservation

Jeg kan ikke booke online, websitet melder fejl men der er ledige boliger. Hvad skal jeg gøre nu?

Vi beklager ulejligheden. Kontakt os venligst på telefon 53 73 95 23 eller via e-mail: [email protected].

Er der forskel på prisen, hvis jeg bestiller online eller via telefon?

Nej, priserne er nøjagtig de samme.

Hvordan får jeg en kampagnekode?

Vi udlodder kampagnekoder på messer eller i vores nyhedsbreve.

Er jeg tvunget til at reservere fra lørdag eller lørdag?

Nej! Stort set alle vores campingpladser tilbyder ankomst- og afrejse alle ugens 7 dage. Der kan være undtagelser, men dette er angivet under informationssiderne for hver campingplads.

Kan jeg ændre min reservation?

Ja, det er muligt (afhængigt af hvad der er ledigt) at ændre campingpladsen eller ferieperioden. Frem til 1. februar er det gratis at ændre. Efter den 1. februar koster ændringer € 25/ændring. Det er muligt, at en ændring medfører et tillæg eller et delvist afbestillingsgebyr, som du kan læse i vores afbestillingspolitik.

Hvilke ekstra omkostninger er der, når jeg foretager en reservation?

Vi har generelt 2 ekstraomkostninger; Reservationsgebyr på € 24 og lokale skatter & afgifter (turistskat, registreringsgebyr etc.). Lokale skatter & afgifter opkræves KUN hjemmefra hvis angivet under bestillingen, ellers betales det på stedet. Ønsker du at leje en babypakke eller andre tilvalg, betales det hjemmefra og sammen med din reservation.

Er det muligt at leje en linnedpakke?

Linned skal du selv medbringe. På nogle campingpladser er det muligt at leje linned og håndklæder og er det tilfældet, vil dette blive nævnt på campingpladsens informationside.

Jeg vil gerne reservere et bungalowtelt med mere end 6 personer. Er dette muligt?

Nej. Et bungalowtelt har plads til 6 personer (inklusive babyer). Et safaritelt har plads til 5 personer (inklusive babyer). Nogle mobilehomes har plads til 7 personer og vores Grand Lodge-telt har plads til 8 personer.

Kan unge voksne (under 21) foretage en reservation?

Reservationer foretaget af personer under 21 år uden skriftelig accept fra værge (f.eks. forældre) kan ikke accepteres af Rent-a-Tent. Dette er for at forhindre, at store grupper af unge voksne forstyrrer andre familier eller grupper, der camperer. Kontakt os for at se, om der kan laves en undtagelse. Nogle campingpladser (Camping Valldaro, Ca'Savio og Californie Plage) accepterer IKKE reservationer foretaget af personer under 25 år (især grupper). Det gælder bungalowteltene af typerne Gul og Grøn og mobilehomes Orange og på nogle campingpladser med vores Lime og Mango (hovedsageligt i Italien og Kroatien).

Hvornår modtager jeg min voucher?

Senest 2 uger før du ankommer til campingpladsen vil du kun modtage din voucher, hvis du har betalt hele beløbet. Hvis du har bestilt last minute, vil du modtage din voucher, når du har foretaget betalingen.

Betaling

Skal jeg betale et depositum?

Ja. Efter at du har modtaget reservationsbekræftelsen, skal du betale 30 % af det samlede beløb (dog minimum € 100). Depositummet skal betales senest 14 dage efter reservationen er foretaget.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Der er flere måder at foretage en betaling på. I reservationsbekræftelsen finder du et link, hvorpå du kan betale med kreditkort.

Vil jeg modtage en bekræftelse på betaling?

Ja. Vi sender dig en bekræftelse, når betalingen er modtaget. Har du ikke modtaget en bekræftelse på din betaling indenfor 5 hverdage, bedes du venligst kontakte os via mail eller telefon.

Parasol Rent-a-Tent

Generelle reservationsbetingelser

Læs vores bookingpolitik for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, inden du tager på ferie med os!

Zwembad campingvakanties Rent-a-Tent

Kontakt

Kontakt os på telefon 53 73 95 23 eller via e-mail: [email protected].