Rent-a-Tent-teamet

Hvem er vi?

Rent-a-Tent-teamet har i over 30 år været eksperter, når det kommer til komfortable og luksuriøse campingferier. Vi leverer luksuriøse, færdigmonterede telte og mobilhomes i hele Europa, så alt du skal gøre er at begynde at nyde din ferie! Vi har campingpladser i Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Spanien, Italien, Østrig, Slovenien og Kroatien. Hos Rent-a-Tent finder du med garanti den perfekte campingplads!

Bestem selv din ankomst- og afrejsedato

Vi har ikke faste feriedage, med mindre andet er angivet. Du bestemmer selv varighed og datoer for din ferie, alt efter ledighed. Jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for, at den periode, du ønsker at booke, stadig er ledig.

Smukke boliger til skarpe priser

Hos os kan du booke bungalowtelt, safaritelt, lodgetelt, mobilhome eller i vores smukke Grand Lodge telt. Vi har selv udviklet Grand Lodge-teltet, og vi er meget stolte over at kunne tilbyde denne oplevelse! Camping i et Grand Lodge telt er, hvad vi betragter som ægte glamping! Alle vores telte er nyere og lavet af kvalitetsmaterialer, og vi tilbyder dig et fantastisk pris/kvalitetsforhold. Vi er meget opmærksomme på skønheden og renligheden af vores boliger, så du virkelig kan nyde din ferie!

Varieret valg

Hos Rent-a-Tent synes vi, det er vigtigt, at du selv er i stand til at sammensætte din ferie. Derfor tilbyder vi dig en bred vifte af valgmuligheder på campingpladser i hele Europa på forskellige overnatningsniveauer. Derfor har vi meget store campingpladser med mange faciliteter, men vi tilbyder også mindre campingpladser med færre faciliteter og stort set alt, hvad der falder imellem. Alle vil finde den perfekte campingplads!

Så hvorfor booke hos Rent-a-Tent?

  • Vælg selv din ankomst- og afrejsedato
  • Forskellige boligtyper og placeringer
  • Optimal rådgivning via telefon, mail og chat

kontakt os

Har du spørgsmål, kommentarer eller forslag? Fortæl os venligst!
Rent-a-Tent
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Holland
Tlf.: 53 73 95 23
E-mail: [email protected]