GlamLodge tent model

GlamLodge telt

Unikt, selvdesignet GlamLodge telt med karbad og markise.

  • Velkomst af hollandske værtspar! (med undtagelse af Kroatien).
  • Daglig ankomst og afrejsedag! (så længe det passer med vores planlægning).
  • Nyt i 2020: alle GlamLodge telte i Spanien, Italien og Kroatien er udstyret med puder og dyner.

Vores helt nye GlamLodge telt tilbyder dig den sjoveste glampingferie. Dette moderne telt er til maksimum 6 personer. Det tilbyder komfort. Alle boliger har en ”skottel Braai ”(en slags barbecue), så du kan grille uden at skulle medbringe en selv. Desuden har det en overdækket terrasse, der beskytter mod vinden og sikrer lidt privatliv.

Hvad er fordelene ved GlamLodge teltet?

GlamLodge teltet har mange fordele, blandt andet kan du slappe af under forteltet, mens du sidder på de luksuriøse liggestole på terrassen. Du kan lave mad udendørs med ”skottelbraai”, og indendørs kan du nyde ventilatoren.

GlamLodge tent model
GlamLodge keuken
GlamLodge tent Camping de Molenhof
se alle billeder (13)

Rent-a-Tent GlamLodge er et rummeligt telt, med alle bekvemmeligheder. Med dens overdækkede terrasse tilbydes der stor komfort og mulighed for privatliv. Derudover giver denne type vindbeskyttelse og mere privatliv. Blandt interiøret i dette telt finder man blandt andet en stol med fodskammel, en ”skottelbraai” (barbecue), en ventilator til at holde dig kølig og en varmeovn, hvis det bliver for koldt.

Denne teltmodel er beregnet til maksimum 6 personer og indeholder en dobbeltseng og tre enkeltsenge. Alle senge har springmadrasser med betræk. Du skal selv medbringe lagner og tæpper, dyner eller soveposer. Hvis I er 6 personer, sættes der en ekstra seng ind. Hvis I ikke er så mange, kan du vælge at rulle en af væggene op og få et større soveværelse.

Hvis det er tilladt af campingpladsen, kan du placere et yderligere lille telt (pup-telt) ved siden boligen. Dette giver dine børn mulighed for at sove i deres eget telt, og det er vores erfaring at børnene elsker det og så er der lidt mere plads i teltet til jer andre. Det er ikke tilladt ryge i vores Grand Lodgetelte.

Rent-a-Tent har to forskellige udgaver af denne model, og afhængigt af modellen er sengene placeret forskelligt. Puder forefindes i denne type. I det forreste område af teltet finder man et underlag med en kant rundt om. Denne er udviklet specielt af Rent-a-Tent, og gør det muligt ikke at få vand og fugt ind i teltet. Ligeledes er der et underlag som gør at du ikke står på et koldt underlag. Børnene kan lege inde hvis vejret ikke er så godt. Denne bolig har ikke faste skiftedage, så du kan vælge dine egne ankomst- og afrejsedatoer (hvis det passer til vores planlægning).

Bemærk: på Camping Ca'Savio (Italien) og Camping le Fréjus (Frankrig) er "skottelbraai" ikke tilladt på grund af ekstrem tørke.

Glam Lodge teltet findes på følgende campingpladser:

Camping de Koormolen

Camping de Koornmolen

Syd Holland, Holland

Camping Flower Le Riviera zwembad

Camping Flower le Riviera

Ardèche, Frankrig

Camping Domaine des Ormes nieuwe zwembad

Spacious, atmospheric castle campsite in wooded surroundings near Saint Malo.

Camping Domaine des Ormes

Bretagne, Frankrig

Camping Kings

Camping Kings

Costa Brava, Spanien

Camping Valkanela Kinderbad

Camping Valkanela

Istrien, Kroatien

Camping Valle Romantica

Camping Valle Romantica

Maggiore søen, Italien

Camping Les Amiaux Waterglijbanen

Camping Les Amiaux

Vendée, Frankrig

Strandbedden camping Bella Sardinia

Camping Bella Sardinia

Sardinien, Italien

Zwembad op camping Tiglio

Camping Tiglio

Gardasøen, Italien

Cochem

Camping KNAUS Mosel/Burgen

Mosel, Tyskland

camping knaus Walkenried

Daglig ankomst og afgang mulig

Camping KNAUS Walkenried

Harz, Tyskland

Camping Terme Catez glijbanen

Camping Terme Catez

Spodnjeposavska, Slovenien