GlamLodge Premium strandcamping Duinoord

GlamLodge Premium

Et unikt og eget designet GlamLodge Premium telt med eget bad og toilet.

  • Mulighed for at ankomme og afrejse på daglig basis (Hvis muligt ved bestilling)
  • Privat bad og toilet
  • Puder og tæpper er inklusiv
  • Ekstra moderne og miljøvenligt – der bruges ikke gas til opvarmning af varmt vand

I vores nye GlamLodge Premium telt, i eget Rent-a-Tent design, er vi sikre på, at du får en dejlig campingferie. Vi har indrettet det med ekstra moderne møbler så det fremstår endnu mere moderne og komfortabelt for op til 5 personer.

Bæredygtig og miljøvenlig Camping i Ameland

Brusebad og toiletkabine i vores nye GlamLodge Telte er konstrueret i genbrugsplast som er meget stærkt og solidt og ikke mindst meget miljøvenligt. Selve sanitetsdelen har ikke en gasforbindelse, som normalt, men en kedel der leverer tilstrækkeligt, men ikke ubegrænset, varmt vand. Vi holder af naturen og miljøet omkring os, og derfor har vi reduceret vores gasforbrug, som er bæredygtigt og bedre for miljøet.

GlamLodge Premium strandcamping Duinoord
GlamLodge tent Premium Duinoord interieur
GlamLodge tent Premium Duinoord
se alle billeder (16)

Rent-a-Tent GlamLodge Premium er et stort og fuldt udstyret GlamLogde telt med plads til op til 5 personer. Teltet er placeret på en platform af træ så det står lidt højere og der kommer dermed ikke så meget fugt fra jorden. På den overdækkede terrasse findes to dejlige loungestole, et lille bord samt en elektrisk grill (Skottel braai). Indenfor findes en ventilator der søger for lidt afkøling på varme dage og en varmeblæser til de kølige dage.

Som noget specielt har GlamLodge Premium sin egen private sanitetskabine. Her finder du både bad og toilet. Håndvasken med både varmt og koldt vand er placeret udenfor.

GlamLodge Premium har i alt 5 sovepladser: en dobbeltseng samt 3 enkelt senge med gode madrasser. Som altid er tæpper og puder inklusive, så husk blot at medbringe sengelinned.

Gulvet i GlamLodge Premium er også vores eget design der gør det muligt at holde teltet fri for snavs, støv og meget svært for vand at trænge ind (ved oversvømmelse).

Du kan bestille dit GlamLodge Premium på Camping Duinoord

Book dette luksuriøse og bæredygtige telt på:

Camping Duinoord Ameland

Camping Duinoord

Ameland, Holland