Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant

Grand Lodge telt

8 personers Lodge telt med badeværelse!

  • Velkomst af hollandske værtspar!
  • Daglig ankomst- og afrejsedag! (så længe det passer med vores planlægning).

Ønsker du og din familie at nyde den autentiske campingfølelse og samtidig have luksus? Vil du at bo i et telt, men have komforten i et mobilehome? I så fald har vi lige det perfekte telt til dig! Vores Grand Lodge telt er til maksimum 8 personer og på hele 50 m². Dette telt har køkken med rindende vand, håndvask og et badeværelse med toilet og brusebad!

Oplev vores Grand Lodge telt med disse 360-graders billeder her

Fordelene ved Grand Lodge teltet

Grand Lodge teltet giver en ægte Glamping-oplevelse. Du sover i et telt med alle de bekvemmeligheder du har derhjemme. Grand Lodge teltet har både et indendørs- og udendørs køkken, badeværelse og toilet. Ægte Glamping!

Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant
Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant
Grand Lodgetent camping Chateau de Montrouant
se alle billeder (19)

Grand Lodge teltet er designet af os selv, og vi er meget stolte af det! Som du måske har fornemmet på grund af navnet, er det et rummeligt telt, luksuriøst og fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Både inde og ude finder du masser af plads. Vi ynder at sammenligne vores Grand Lodge telt med vores mobilehomes. Grand Lodge teltet har samme køkkenudstyr som vores mobilehomes, komplet med mikrobølgeovn og højt køleskab med fryserum. Derudover har vores Grand Lodge telt et udendørs køkken med grill, så du kan også lave mad udenfor og nyde vejret mens du laver mad! Teltet har i alt tre soveværelser, et med dobbeltseng. De to andre har en køjeseng og en enkeltseng. Alle senge har en pude og et tæppe, så alt hvad du selv skal medbringe er sengelinned. Badeværelset er udstyret med et brusebad, håndvask og toilet! Udendørs finder du en overdækket træveranda med stole og loungestole, hvorfra du kan nyde et måltid eller en dejlig kølig drink. På campingpladsen Le Sérignan Plage har Grand Lodge teltet også aircondition.

Selvom det er sommer, kan det undertiden blive køligt. Især da nogle af vores campingpladser er placeret i en højere højde end vi er vant til, kan luften blive kold om natten. Ingen panik, udelukkende hos Rent-a-Tent får du en lille elektrisk varmeovn til opvarmning af teltet. Syntes du det stadigvæk er for koldt? Så lejer vi også gasvarmere til € 5/dag om (dette er kun muligt for hele dit ophold) og betales direkte til vores medarbejdere på stedet.

Vores Grand Lodge telte findes på følgende campingpladser

zwembad overview

Camping Val de Bonnal

Jura, Frankrig

Camping Chateau de Montrouant luchtfoto

Camping Château de Montrouant

Bourgogne, Frankrig

Meer van  bled suppen

Camping Bled

Bled-Gorenjska, Slovenien

Serignan Plage

Glamping topper!

Camping Sérignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrig

Grand Lodgetent II camping de Pekelinge

Glamping topper in the Netherlands!

Camping De Pekelinge

Zeeland, Holland

  • Maksimum 6 personer