Stacaravan Lime Standaard

Mobilhome Lime

Mobilehome med 2 soveværelser

  • Velkomst af hollandske værtspar!
  • Daglig ankost og afrejsedag! (så længe det passer med vores planlægning).

Det komfortable mobilehome Lime har al den komfort, man har brug for. Lime er et 3-værelses mobilhome med to soveværelser og til maksimum 5 personer. Boligen har en delvis overdækket træterrasse (undtagen campingpladsen Ca'Savio og Château de Drancourt). Mobilehome Lime har aircondition på Camping Le Fréjus (også mobilhomes uden aircondition) og Camping Ca'Savio (mod ekstra gebyr).

Fordelene ved et mobilhome Lime

Mobilhome Lime er et luksuriøst mobilhome med alle de bekvemmeligheder, du har brug for. Sov på rigtige senge, der er et badeværelse og et køkken. Udendørs finder du en delvist overdækket veranda, som giver dig mulighed for at nyde naturen udendørs.

Stacaravan Lime Standaard
Stacaravan Lime
Stacaravan Lime
se alle billeder (16)

Dette mobilhome har to soveværelser, hvoraf den ene er udstyret med en dobbeltseng. Det andet soveværelse har en køjeseng og en enkeltseng. Den enkeltseng har et "hegn" til at gøre det sikkert for små børn at sove i. På værelserne er der nok skabsplads til at passe til alt det tøj, du tager på din ferie. Badeværelset har et brusebad, toilet og en håndvask med rindende vand. Den rummelige stue har et kongeligt siddehjørne, hvor du og hele familien kan sidde. Køkkenet er udstyret med al den luksus, man har brug for i løbet af en ferie, tænk hermed på et køleskab med fryserum, en 4-brænde gas komfur, en mikrobølgeovn, en kaffemaskine og en omfattende køkkenbeholdning. Derudover kommer mobilhome med opvarmning. Udendørs kan man finde fire stole, to loungestole og en parasol. Kæledyr er ikke tilladt i vores mobile hjem. En barneseng kan ikke placeres i et af soveværelserne (kun i opholdsområdet).

Mobilhome Lime forefindes på følgende campingpladser:

zwembad overview

Camping Val de Bonnal

Frankrig

luchtopname nieuw zwembad Woferlgut

Campsite surrounded with views of the Austrian Alps!

Camping Woferlgut

Østrig