Safaritent Taupe camping Gulperberg vooraanzi

Safari telt Taupe

Luksuriøst Safari telt på træplatform

  • Velkomst af hollandske værtspar!
  • Daglig ankomst og afrejse! (så længe det passer med vores planlægning).
  • Alle safari telte Taupe i Italien er udstyret med puder og dyner!

Dette luksuriøse Safari telt Taupe er til maksimum 6 personer og er placeret på en træplatform. Det indvendige telt er 5 x 5 meter, og det udvendige telt er 7 x 5 meter. Du kan lukke teltet med en lynlås, og teltene er helt vind- og vandtætte. Det luksuriøst møblerede telt har en højde på 2,2 meter, så selv høje mennesker kan stå oprejst i vores telte. Dette telt har to sovepladser, det ene med to enkeltsenge, og det andet med to køjesenge (undtagen feriepark Beekse Bergen). Puder forefindes i teltet, så du behøver ikke medbringe dem selv.

Fordelene ved Safari teltet Taupe

Safari teltet Taupe er et luksuriøst telt, der giver dig en ægte Glamping-oplevelse. Safari teltet Taupe er sat op på et trægulv. Under baldakinen kan du nyde naturen udendørs!

Safaritent Taupe camping Gulperberg vooraanzi
Safaritent Taupe geheel interieur
Voorbeeld interieur en kitchenette Safaritent
se alle billeder (14)

Dette telt er luksuriøst indrettet og køkkenet har et stort køleskab med fryserum og et komfur. Du finder også komplet køkkenudstyr, så du ikke behøver at bekymre dig om at medbringe tallerkener, kopper eller bestik. I denne boligtype er der en lille elektrisk varmeovn, hvis det bliver koldt. Der er selvfølgelig også lamper i teltet. På grund af trægulvet og baldakinen kan man sidde udendørs både i løbet af dagen og om aftenen, selv hvis det regner. Det beskytter ligeledes mod solen, hvis det bliver for varmt i løbet af dagen.

Desværre er det ikke tilladt at placere et lille ekstra telt (puptelt) ved siden af Taupe. Hvis campingpladsen tillader det, har du lov til at medbringe dit kæledyr.

Safari teltet Taupe forefindes på følgende campingpladser:

Zwembad met glijbaan Cisano San Vito

Camping Cisano San Vito

Italien

Beekse Bergen

Feriepark Beekse Bergen

Holland

Zwempark camping Gulperberg

Camping Gulperberg

Holland