Camping Lanterna zwembadparadijs

Vandland, pools og vandrutsjebaner

Hvis du leder efter en campingplads med smukke pools, vandrutsjebaner og et hyggeligt sted at solbade, tilbyder Rent-a-Tent masser af muligheder til en overkommelig pris. Tjek disse perfekte sommerferiemål over hele Europa – Frankrig, Holland, Italien, Slovenien, Spanien, Østrig……listen fortsætter!

Zwembad drone La Sirene

Luxurious mobile homes and a fantastic water park!

Camping La Sirène

Languedoc-Roussillon, Frankrig

Beliggende ved Middelhavet tilbyder denne campingplads dykkerkurser i poolen. Gå ikke glip af af det imponerende 10.000 m2 store vandparadis med hæsblæsende rutsjebaner og smuk tropisk vegetation!

Lanterna Premium Resort

Camping Lanterna Premium Resort

Istria, Kroatien

Denne Premium campingplads helt ned til stranden har masser af vandsjov at tilbyde, inklusiv vandlandet Aquamar Lanterna med hele 8 bassiner, piratskib, vandrutsjebaner og masser af sjov. Spil beachvolley, prøv at klatre på klipper eller prøv det store oppustelige vandland i havet.

Serignan Plage

Glamping topper!

Camping Sérignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrig

Beliggende helt ned til sandstranden med et hæsblæsende vandparadis på 850 m2 med lagunepool med vandrutsjebaner. Både de udendørs- og indendørs pools samt den nye vandlegeplads sikrer, at familien ikke løber tør for vand! I lavsæsonen kan du nyde fri adgang til wellness-centret.

Camping Spiaggia e Mare foto vanuit lucht

Camping Spiaggia e Mare

Adriaterhavskysten, Italien

Direkte ned til Adriaterhavet finder du Campingpladsen Spiaggia e Mare. Centralt beliggende på pladsen finder du vandlandet med en lav (30 cm) dyb pool for børn, et stort piratskib med rutsjebaner og vandstråler, en dybere pool ( 1,5 m) velegnet til de lidt ældre børn, vandrutsjebaner op til 10 meter ("Kamikaze og Giant Slide") samt en solterrasse udstyret med liggestole.

Camping Les Amiaux Waterglijbanen

Camping Les Amiaux

Vendée, Frankrig

På Les Amiaux vil børnene ikke løbe tør for vandsjov. Den indendørs opvarmede pool sikrer, at familien uanset vejret kan nyde kvalitetstid sammen. For ikke at nævne padlebassinet til småbørnene, massagebænke, vandstråler og wellness-område. Udenfor finder du fire farverige vandrutsjebaner i forskellige størrelser og former samt den udendørs opvarmede pool (160 m2) lige ved siden af ??vandlegepladsen, så forældrene kan tage en svømmetur, mens børnene leger.

Chateau le Galinee zwemparadijs

Camping Castel Château de Galinée

Bretagne, Frankrig

Det udendørs vandland på Château de Galinée består af flere opvarmede pools, hvor campingpladsen tilbyder svømmetimer for børn, vandpolo og svømmetræning. En anden pool tilbyder varmt vand og du kan lade dig føre med af strømmen i Lazy River, nyde boblebade, massagevandstråler, alt sammen i en pool med afslappende linjer og omgivet af palmer og blomstrende hække.

Camping La Plain Tonique zwembad

Spectacular swimming pool complex!

Camping La Plaine Tonique

Bourgogne, Frankrig

På campingpladsen La Plaine Tonique er der flere muligheder for at svømme, plaske og have det sjovt i solen. Her finder du et fantastisk poolområde med hele 5 forskellige pools (som kan overdækkes i tilfælde af dårligt vejr) og forskellige vandrutsjebaner. Den lille strand på campingpladsen er et fantastisk sted at slikke solskin, svømme eller spille beachvolley.

Domaine de Chalain kind op glijbaan

Camping Domaine de Châlain

Jura, Frankrig

Campingpladsen Domaine Châlain har et smukt poolområde, bestående af en indendørs- og udendørs pool med masser af aktiviteter. Du får fri adgang til poolen 2 gange om dagen. Den smukke 4-stjernede campingplads er placeret lige ved siden af et gammelt slot ved søbredden.

Camping Domaine des Ormes nieuwe zwembad

Spacious, atmospheric castle campsite in wooded surroundings near Saint Malo.

Camping Domaine des Ormes

Bretagne, Frankrig

Her finder du et stort vandland med rutsjebaner, en lagunepool og et indendørs bølgebassin. I 2019 blev poolområdet udvidet med en ekstra udendørs pool og en Lazy River. Bølgebassinet og vandrutsjebanerne er udstyret med et gigantisk glastag.

Stock kids en handjes

Tilbud & rabatter

Se vores aktuelle tilbud og rabatter til næste sommer!