Lej et telt med Rent-a-Tent i Frankrig!

Lej et bungalowtelt, safaritelt, Grand Lodge-telt eller mobilehome i Frankrig

Rent-a-Tent har et stort udvalg af børnevenlige campingpladser i Frankrig. På vores campingpladser kan du leje et fuldt udstyret bungalowtelt, Safaritelt, Grand Lodge-telt eller et luksuriøst mobilehome. Frankrig har længe været en af de mest populære feriedestinationer i verden. Frankrig har alle kort på hånden for at kunne tilbyde en perfekt ferie. Du kan tage til Frankrig på badeferie, aktiv ferie eller en ren afslapningsferie. Regionerne i Frankrig tilbyder dig en bred vifte af feriemuligheder, kultur og traditioner. For eksempel er regionerne Languedoc-Roussillon og Côte d'Azur perfekte til en badeferie, mens regionen Vendée er mere velegnet til en aktiv ferie. Regionerne Jura, Auvergne og Normandiet kan tilbyde dig fred og ro. Dog er der en ting alle regioner har til fælles, og det er den verdensberømte franske mad og vine - disse er lige så varierede som regionerne i Frankrig!

8-daagse fietsvakantie Provence
Vakantie Frankrijk - Parijs - blij - sfeer
Languedoc Roussillon
se alle billeder (4 )

Frankrig er et af de mest populære feriemål i verden og varierer så meget, at det tilbyder den perfekte ferie for alle!

På Frankrigs vestkyst kan du finde regioner som Picardie, Normandiet, Bretagne, Vendée, Charente Maritime og den mere sydlige Atlanterhavskyst. Her kan du finde smukke sandstrande, enorme klippeformationer, historiske monumenter, idylliske fiskerbyer og masser af sol. Fra kanalen til Biscayabugten tilbyder Frankrig et stort udvalg af muligheder ved vandet.

Det sydlige Frankrig er domineret af kystbyer, der er kendt over hele verden. Tænk på byer som Montpellier, Nice og Cannes. Andre byer, som du måske ikke kender så godt, men som bestemt er et besøg værd, er Cap d'Agde og Barcarès. I syd finder du regioner som Côte d'Azur og Languedoc-Roussillon, regioner hvor solen altid skinner. Ardèche og Provence giver en helt anden atmosfære, end den du finder ved strandbyerne.

I den østlige del af Frankrig kan du finde de majestætiske bjerge. Bjergene er meget barske i syd og bliver mindre barske, når du tager nordpå. I denne del af Frankrig kan du finde smukke nationalparker med masser af aktivitetsmuligheder. Glem ikke det berømte bjerg Alpe d'Huez, favorit blandt professionelle og amatørcyklister. Du kender måske Alpe d'Huez fra Tour de France. Regionerne i denne del af Frankrig er Drome, Hautes Alpes, Haute-Savoie, Isère, Jura, Vogeserne og Franche-Comté.

Regionerne i det centrale Frankrig har bevaret hver deres karakter og er mindre påvirket af turisme. I det centrale Frankrig kan du finde berømte vinområder som Bourgogne og Dordogne. Dordogne er også kendt for sine forhistoriske huler og århundrede gamle vægtegninger. Frankrigs vulkanske oprindelse kan bedst ses i Auvergne.

Kan du se, hvor forskelligt Frankrig er? Intet andet land i verden kan tilbyde dig en ferie som Frankrig!

Campings i Frankrig