Campingferie i Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon er en region fuld af kontraster, og hvor solen skinner hele tiden. Langs Middelhavet strækker sandstrandene sig over mere end 200 km.

Beziers en wijngaarden
Collioure uitzicht
Chateau van Puissalicon
se alle billeder (4 )

Languedoc-Roussillon giver dig mulighed for at nyde solen, nyde de typiske dufte, se landskabets smukke farver og opdage historierne om denne region. Vidste du for eksempel, at i Languedoc blev den hellige Graal (som skulle være bevis på Jesus blodlinje) opbevaret? Gå på opdagelse i området efter spor af denne hemmelighed eller nyd blot den afslappede livsstil.

Languedoc-Roussillon tilbyder naturligvis meget mere end disse gamle sagn. Du kan nyde den uberørte natur, kystlinjen, vinmarkerne og olivenlundene. Kyststrækning i Languedoc-Roussillon er et sandt paradis for både vandsportselskere eller de der bare elsker havet, solen og stranden! I Petite Camargue er der stadig traditionelle hyrder, der vogter over deres besætninger af tyre og heste. Traditionen med at indsamle salt i saltpander, som er meget farverige, forekommer selv den dag i dag i Aigues-Mortes.

Fra Camargue til Côte Vermeille er middelhavsatmosfæren til stede. Vi anbefaler dig at besøge byen Montpellier. Mange elsker denne by på grund af dens behagelige temperaturer og mange solskinstimer. Vi anbefaler dig også at besøge Béziers, hovedstaden i Languedoc-Roussillon. Her kan du smage de forskellige vine, der bliver fremstillet i regionen. Besøg også Perpignan, hvor du kan finde smukke kulturelle seværdigheder eller byen Nîmes, berømt for de syv bakker. Nîmes ligger mellem Provence og Languedoc.