Campingferie i Holland

Se alle campingpladser i Holland for at blive i et færdigt telt. Nyd en dejlig ferie med hele familien og benyt alle faciliteterne på campingpladserne.

Holland har flere unikke campingmuligheder at vælge imellem, såsom en stor og livlig campingplads nær Haag, en campingplads omgivet af golfbaner eller familieorienterede parker nær Groningen. Du skal blot vælge et telt eller et mobilhome med Rent-a-Tent og regne med, at vi gør din Holland-ferie til noget, du aldrig vil glemme!

Molen en water
Kinderen spelen Hunzedal
fietsen langs de gracht in Amsterdam
se alle billeder (4 )

Når man tænker på Holland, kommer billeder af tulipaner, øl, træsko, cykler og vindmøller til at tænke på - og med god grund! Holland er den største eksportør af blomster og løg i verden og den næststørste eksportør af øl. Holland er også hjemsted for Europas største pub og den største blomsterhave, som verden har at byde på.

Med over halvdelen af landet ved havoverfladen og næsten en tredjedel under, er det sikkert at sige, at Holland er fladt som en pannenkoek (pandekage). På trods af at det er det tættest befolkede land i Europa, er mere end tres procent af hollandsk jord afsat til landbrug og gartneri. Holland er mindre end de fleste andre europæiske lande - hvilket gør det nemt at navigere til de attraktioner og byer, der vækker mest interesse! Camping i Holland giver dig også den unikke mulighed for at se landet på cykel. Der er over 35.000 km (21.250 mi) fremragende cykelstier i hele landet, som kan tage dig til byer, gennem landbrugsjord og ved de ikoniske hollandske vindmøller.

Holland har utallige byer at udforske, hver med sin egen unikke karakter og charme, samt karakteristiske attraktioner og vartegn. En populær by er Groningen med sine gotiske kirker, kunstmuseer og smukke kanaler. Tæt på Groningen ligger Camping Meerwijck, en fantastisk campingplads for familier.

Haag er den tredjestørste by i Holland og hjemsted for den hollandske regering. Der vil du finde Madurodam, en populær udendørs turistattraktion, der viser 1:25 miniatureudgaver af berømte hollandske vartegn. For motorentusiaster har Louwman Museum den ældste private samling af biler i verden. Vælg campingplads de Koornmolen, som ligger centralt mellem byerne Rotterdam, Haag og Leiden.

Endelig er der det europæiske knudepunkt Amsterdam, som er kendt for sine kanaler, kunstmuseer, kaotiske cykelruter og vilde natteliv. Besøg Anne Franks hus, Van Gogh-museet, eller tag en tur gennem Heineken Experience.

Holland har flere unikke campingmuligheder at vælge imellem, såsom Camping Duinoord, der ligger midt i klitterne på Vade. Du skal blot vælge et bungalowtelt eller et hyttetelt med Rent-a-Tent, og regn med, at vi gør din hollandske ferie til noget, du aldrig vil glemme!

Se campingpladser i Holland