Camping i Italien

Lej et telt eller mobilehome på de bedste campingpladser i Italien

Hvad mon det er der bringer over 50 millioner turister årligt på ferie i Italien hvert år? En af grundene kan være fordi Italien har de flest kunstneriske mesterværker pr. kvadratkilometer end noget andet land. Det kan også være den enestående arkitektur eller de gamle ruiner, der har eksisteret i hundreder eller tusinder af år. Det er endda muligt, at turister rejser til Italien bare for at smage en autentisk pizza eller pastaret. Uanset hvad årsagen er, så er Italien helt sikkert den perfekte campingdestination for din kommende ferie. Dette land byder på rig kultur, guddommeligt køkken og forbløffende landskaber. Vælg mellem vores luksuriøse glamping-overnatningssteder, og du vil være sikker på at opleve Italien i sin sande form!

Toscane
Vespa
Strand Tenuta Primero
se alle billeder (4 )

Den Italienske Republik (Repubblica Italiana) er et af de mest indflydelsesrige lande i den vestlige verden. Beliggende i Sydeuropa har Italien et areal på lidt over 300.000 kvadratkilometer, hvilket er omtrent på størrelse med Storbritannien og Irland tilsammen! Kendt for sine smukke strande har dette land 7600 km kystlinje, hvilket er den femtende højeste i verden. Italien har også Europas eneste tre aktive vulkaner: Stromboli, Etna og Vesuvio. Derudover er næsten firs procent af Italiens terræn enten bjergrigt eller bakket. Der er ingen bedre måde at drage fordel af landets enestående landskab end ved at campere i Italien.

Når man tænker på Italien, dukker tanker om gamle ruiner, kunstneriske mesterværker og appetitlig mad helt sikkert op. Italien kan prale af flere regioner og talrige byer, der er fyldt med rig kultur. En af de mest populære regioner er Toscana, hvor Firenze, øen Elba, Pisa og Siena er topdestinationer. Denne region er mest kendt for sin kunst, middelalderhistorie, smukke strande og bølgende bakker. Camping i Italien er den bedste måde at opleve landet på! Vælg mellem et rummeligt, fuldt udstyret telt eller et luksuriøst mobilehome. Med Rent-a-Tent kan du bruge dine feriedage på at opdage Italiens skatte og dine nætter med at sove roligt i naturens nærvær! En ferie i Toscana er ikke helt komplet, hvis du ikke ser det skæve tårn i Pisa eller smager en af de fine toscanske vine og olivenolie!

På trods af sine smukke strande rejser mange rejsende til Italien for dets ferskvand! To populære søer (lago på italiensk) er Lago Maggiore og Lago di Garda. På sydsiden af Alperne strækker Lago Maggiore sig fra de italienske regioner Piemonte og Lombardiet langt ind i det italiensktalende distrikt i Schweiz! Camping ved Lago Maggiore er den eneste måde at fordybe dig i dens frodige, grønne vegetation og kølige, blå vand. Det samme gælder for Gardasøen, som er cirka 370 kvadratkilometer stor og har cirka 160 km kystlinje! Som Italiens største sø er det ingen overraskelse, at Lago di Garda strækker sig over hele tre regioner: Verona, Brescia og Trento. Med sin skarpe nuance af blå og uovertruffen skønhed er Lago di Garda garanteret en uforglemmelig campingdestination. Campingpladser ved søen omfatter Tiglio og det populære Bella Italia.

Uanset om dit mål er at overvære resterne af den sidste nadver i Milano, lære at genskabe autentisk pasta med en italiensk kok i Toscana, eller at vandre og svømme i Lago Maggiores vand, vil en campingferie i Italien helt sikkert gøre din ferie til en succes!