Camping i Kroatien

Lej et samlet telt eller et luksuriøst mobilhome i det smukke land Kroatien

Blå himmel, kystlinjer og olivenolie. Kroatien er en af Europas bedst bevarede hemmeligheder. Med en god portion italiensk indflydelse er dette land kendt for sit køkken, arkitektur, smukke landskaber og varme vejr. Det perfekte tropiske klima garanterer en idiotsikker ferie. Læg dig på stranden eller sejl gennem havet. Cerulean farvande og fantastiske koralrev giver fantastisk dykning. Kroatien har et fantastisk bevaringsprogram, så en nationalpark eller naturreservat er aldrig langt fra rækkevidde. Camping i Kroatien er den bedste måde at virkelig opleve det rige miljø på. Med sin frugtbare jord og lange solrige dage er kroatisk terræn perfekt til at dyrke druer. Faktisk er det almindeligt, at de lokale har små vinmarker i deres baghaver og laver deres egen vin. Olivenolie er en anden kroatisk fornøjelse; de praler af at have det bedste i verden! Kendt for at være et af de sikreste rejsemål i Europa, er Kroatien perfekt til din families næste campingferie!

Labin - Kroatie
Pula - Kroatie
Zee en landschap Kroatië
se alle billeder (4 )

Kroatien er hjemsted for over 1200 øer, øer og vige, som giver nogle af de mest exceptionelle strande med masser af solskin. Faktisk sagde den berømte engelske instruktør Alfred Hitchcock engang, at den kroatiske by Zadar "har den smukkeste solnedgang i verden." På grund af sin organiske skønhed er over ti procent af landet under fredning, hvilket udgør otte nationalparker, elleve naturparker og over firs særlige reservater, såsom skovvegetation, hav og dyrebeskyttelse. Det er uden tvivl grunden til, at film og tv-shows som Game of Thrones, Star Wars: The Last Jedi, Doctor Who, James Bond og Fiddler on the Roof har alle valgt Kroatien som deres foretrukne sted. Camping i Kroatien er den perfekte ferie for dem, der elsker udendørs og varmt, tropisk klima!

Med sin beliggenhed direkte øst for Venedig var Kroatiens Istrien-halvø tidligere styret af den venetianske republik i fem hundrede år. Dette har givet regionen en venetiansk charme og forklarer, hvorfor mange lokale taler italiensk. Det kroatiske køkken er italiensk og kan prale af vin, der kan sammenlignes med Italien. Faktisk besætter over 40000 vinmarker og vinproducenter 20000 hektar kroatisk jord. Ofte kendt som Kroatiens mest fantastiske region, Istriens beskedne størrelse gør det nemt at navigere og er ideelt til camping. Vælg mellem et rummeligt, formonteret telt eller et luksuriøst mobilhome. Bo på en af vores campingpladser og tag på dagsture til de byer og steder, der passer bedst til dine interesser!

Flere fængslende steder, som regionen har at tilbyde, er Pula, Porec, Rovinj og Brijuni-øerne. I Pula finder du en af de sidste tilbageværende romerske gladiatorarenaer i verden, hvor den er blevet restaureret til et spillested for koncerter. Forestillinger har inkluderet Leonard Cohen, David Gilmour, Norah Jones og Sir Elton John. Farverige rev giver også fantastiske dykkersteder i Pula. UNESCO-stedet og festcentret Porec er en anden livlig by i Istrien, hvor byzantinske mosaikker, Neptuntemplet og Cave Baredine er populære attraktioner. Campingplads Lanterna ligger tyve minutters kørsel fra Porec og har meget at byde på, såsom et massivt vandland med flere pools , rutsjebaner og endda et piratskib til børnene. I Rovinj er den "gamle bydel" kendt for sin charmerende venetianske arkitektur, pastelfarvede huse og brostensbelagte gader i marmor. Campingpladsen Valkanela ligger direkte på stranden og i gåafstand fra Vrsar og Funtana. Valkanela har også en strandbar og flere restauranter. Brijuni-øgruppen består af to hovedøer og tolv holme ud for Istriens kyst. På den største ø, Veliki Brijun, er over 200 dinosaurfodspor blevet opdaget på fire forskellige arkæologiske steder. Det er også her, du finder Nacionalni-parken Brijuni, en elsket nationalpark i Kroatien. Hvis du går længere nordpå, finder du Park Umag, som er en fantastisk familiecampingplads beliggende i byen af Umag, hvor Tennis Croatia Open afholdes hver sommer.

Uendelige strande, lækkert køkken og fascinerende historie har avlet Kroatien til at være en velbevaret hemmelighed i europæisk turisme. Kroatiske ferier er ideelle for familier i alle aldre og interesser. Hver campingplads har alt hvad du behøver til den perfekte ferie. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage med et glas lækker kroatisk vin og nyde din ferie!