Camping i Østrig

Lej en bungalow eller et mobilhome omgivet af de østrigske alper

Østrigs lange historie, musikalske indflydelse og betagende miljø gør det let at forstå, hvorfor der er over 40 millioner udenlandske ankomster til landet hvert år! Selvom dette land kan prale af det ældste flag i verden, den ældste zoologiske have i verden og den ældste teater- og operafestival i verden, boomer det med nye turister hvert år. Er det østrigske køkken, der tiltrækker så mange besøgende? Prøv en Tafelspitz, den østrigske nationalret, eller gå efter den klassiske wienerschnitzel. Hvis du har en sød tand, kan du ikke gå glip af en autentisk apfelstrudel. For vinkendere, spørg efter en "ein Achtel", eller en ottendedel af en liter, den mest almindelige vinserveringsstørrelse. Mens du er på ferie, så glem ikke at sende et postkort, for denne type post blev først skabt i Østrig omkring 1869. Med Rent-a-Tent vil du opleve alt det landskab og natur, Østrig har at byde på! Vælg mellem et formonteret bungalowtelt eller et luksuriøst mobilhome, og du er på vej til at få den perfekte østrigske ferie.

Camping Woferlgut - Oostenrijk
Mountanbiken fietsen - Oostenrijk
Hallstatt in Oostenrijk
se alle billeder (4 )

Vidste du, at 62 % af Østrigs land er dækket af de østrigske alper? Landet kan prale af 13 toppe over 3.000 meter og 34 over 2.000 meter. Mange mennesker besøger Østrig for at stå på alpint ("downhill") skiløb om vinteren, men vidste du, at du også kan stå på ski om sommeren på Kitzsteinhorn-gletsjeren i High Tauern-bjergene? Det er dog ikke alt vand i Østrig, der er frosset. Faktisk kan dette land prale af de højeste vandfald i Europa; Krimml-vandfaldene (Krimmler Wasserfalle) når højder på 380 meter! Med lidt over 84.000 kvadratkilometer er dette land lidt mindre end staten Maine. Måske er det derfor, over en fjerdedel af befolkningen bor i Wien!

Østrig er perfekt for dem, der elsker et udendørs eventyr, uanset om det er sommer eller vinter. For sommerrejsende kan du ikke gå glip af at tage på vandretur gennem bjerge og dale med afmærkede stier langs de tyrolske alper. Hvis du gerne vil være lige ved Alpernes skråninger, er Camping Sonnenplateau Gerhardhof stedet for dig. Det er også kun få miles fra byen Innsbruck, hvor du vil nyde arkitektoniske seværdigheder såsom det kejserlige palads og det gyldne tag (Goldenes Dachl). Der er også et par zoologiske haver, kunstmuseer og ski-/snowboardområder. I Kaprun kan du lære at sejle gennem de kølige, blå søer eller prøve at paraglide over de grønne enge og bølgende bakker. Sportcamp Woferlgut er perfekt til denne region og er en plads fuldstændig omgivet af Alperne. Vinterrejsende vil glæde sig, for Kitzsteinhorn-gletsjeren ved Zell am See kan garantere ideelle snowboard- og skiforhold i 10 måneder om året! Dem med rideinteresser opfordres til at besøge den spanske rideskole i Wien, hvor du finder traditionelle lipizzanske heste, der udfører en elegant ballet. Hvis du gerne vil campere i naturen, men tættere på større byer som Wien og Graz, så er Campingplads Bella Austria stedet for dig.

Landets navn, "Østrig", kommer fra det germanske ord "austro", der betyder øst. Men hvad gør en østriger til en østriger? Borgere i Østrig har haft stor indflydelse på resten af verden, såsom baronesse Bertha von Suttner, der i 1905 blev den første kvinde til at vinde Nobels fredspris. Et andet eksempel er den berømte psykiater, Sigmund Freud, som grundlagde den psykoanalytiske teori, som mange stadig refererer til i dag. Musikken har også taget afsæt fra Østrig, hvor klassiske komponister som Wolfgang Amadeus Mozart er født og opvokset i landet. Selv Ludwig van Beethoven tilbragte det meste af sit liv i Østrig. For bilentusiaster er Ferdinand Porsche af østrigsk nationalitet. Han er bedst kendt for at skabe Lohner-Porsche: den første benzin-elektriske hybridbil, Volkswagen Beetle, Mercedes-Benz SS/SSK og selvfølgelig Porsche-bilerne. Uanset hvad du kører, parker dit køretøj ved siden af dit fuldt møblerede glampingtelt og start din ferie uden opsætning eller stress!

Østrig leverer noget af det mest behagelige sommervejr og eventyrværdige vinterforhold. Camping i Østrig er den bedste og eneste måde at opleve den naturlige verden, Østrig har at byde på! Vælg mellem et formonteret telt, udstyret med et køkken og separate soveværelser, eller et luksusmobilhome med et komplet køkken, bruser, toilet, soveværelser, opholdsrum og meget mere!