Costa Brava

Campingferie i Spanien

Lej et telt eller mobilehome på de BEDSTE campingpladser i Spanien

Sol, hav og strand. Det er de første ting, der dukker op i hovedet på en, når man tænker på Spanien. Hos Rent-a-Tent kan vi tilbyde dig både telte og mobilhomes på Costa Brava i Spanien! Spaniens naturlige skønhed og mangfoldighed gør det til et af de mest populære feriemål i Sydeuropa. Fra Costa Brava til de baleariske øer, drømmende fiskerlandsbyer til jetset-resorts eller fra private villaer til campingpladser: Spanien har det hele! Spanien byder på en overflod af muligheder for dem, der elsker sol, vand, fred og ro. Der er helt sikkert masser at lave for rejsende, der ønsker at være aktive i ferien: du kan spille golf, nyde vandreture i naturen eller nyde den lokale kultur. Spanien er absolut den bedste destination til din næste ferie!

Find din ferie
Ankomst
Opholdets længde
Destination
Se alle boliger
Spanje - Begur
Zwembad El Delfin Verde
Kust bij Las Dunas
se alle billeder (4)

Kongeriget Spanien ligger på den iberiske halvø, hvor man også kan finde Portugal. Sammen med De Baleariske Øer og De Kanariske Øer er den dobbelt så stor som Storbritannien. Spanien har hovedsageligt naturlige grænser: bjerge, kyster og floder. Spaniens samlede kystlinje er 4964 kilometer. Bortset fra Schweiz har Spanien den højeste gennemsnitlige højde, 600 m over havets overflade.

Den mest turistvenlige region i Spanien er Catalonien med hovedstaden Barcelona. Catalonien er præget af bjergkæden Pyrenæerne, de udstrakte marker, floderne og dens lange kystlinje. Den bedst kendte kystregion i Catalonien er Costa Brava, som kan oversættes til den vilde kyst. Dette navn er ikke givet på grund af selve havets ruhed, men på grund af det faktum, at bjergene strækker sig helt ned til havet. Dette skaber stejle klipper og intime bugter. De bedst kendte byer på den catalanske kyst er: Platja d'Aro, Gerona, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Figueres, Calella, Blanes og selvfølgelig Barcelona.

Uanset hvilken campingplads du vælger, eller hvor på Costa Brava du bor, bør du ikke gå glip af et besøg i Barcelona. Efter dit første besøg i Barcelona vil din familie ikke ønske at tage hjem igen. Vi råder dig til at planlægge mindst to dage i Barcelona, fordi der simpelthen er for mange attraktioner at se på en dag. Mange mener, at Barcelona er den smukkeste by i Spanien. Besøg den for at se om du er enig.

El Delfin Verde

Very popular campsite, directly at the beach

Camping El Delfin Verde

Valldaro_zwembad

Luxurious accommodations at the Costa Brava

Camping Valldaro

Camping La Masia prachtig zwembad

Camping La Masia

Strand camping Playa Brava

Camping Playa Brava

Interpals kinderbad fontein

Camping Interpals

Costa Brava

Campingferie på Costa Brava