camping Viechtach Binnenzwembad

Camping KNAUS Viechtach

Viechtach , Bayern, Tyskland

 • 4-stjernet campingplads
 • Indendørs, opvarmet swimmingpool tæt ved
 • Vandre / cykelstier i smuk natur
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Velegnet for børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Ikke velegnet for børn over 14 år

Dejlig campingplads i Viechtach med certificeret ”Air Spa”

Camping Knaus Viechtach er en 4-stjernet campingplads i den bayerske skov. Campingpladsen ligger midt i frodige, grønne omgivelser, hvor man kan gå på vandreture og nyde de smukke tyske skove. Viechtach har en officiel anerkendelse som "air spa", så nyd den vidunderlige rene luft på campingpladsen. Bo i et behageligt bungalow telt, komplet med senge, spisebord og køkken.

Aktiviteter

Camping Knaus Viechtach har en dejlig opvarmet indendørs pool. Du kan også svømme i den nærliggende offentlige pool, ca. 1 km fra pladsen, mod betaling. Der er en række faciliteter tilgængelige på campingpladsen, såsom fodboldbane, billard, boccia, bordfodbold, bordtennis og en legeplads for mindre børn.

I nærheden af Viechtach har du mulighed for ridning, fitness, tennis og minigolf. Der er endda en kælkebane i nærheden af campingpladsen, hvor du kan glide ned ad bjerget i høj fart. For udendørsentusiaster er Camping Knaus Viechtach det ideelle udgangspunkt for ferien. Nyd de mange vandrestier i den smukke grønne skov i Viechtach. Vil du hellere udforske området på cykel? Så er det er muligt at leje e-cykler på Camping Knaus Viechtach! Når du vender hjem til campingpladsen efter en dag fuld af aktiviteter, kan du slappe af i saunaen (mod betaling).

Services

Hvis du leder efter en campingplads, hvor dine 4-benede venner er velkomne, skal du vælge Camping Knaus Viechtach. Der er masser af faciliteter til din hund, såsom en vandresti, gratis løbearealer til hunden og endda specielle hunde-brusere. Efter aftale kan du endda tage timer i hundetræning (mod betaling).

Bungalowtent Coral

Bungalow telt Coral

 • Maksimum 6 personer
 • Køleskab med fryser
 • Puder inkluderet
 • Havemøobler
 • Udvidet køkkenbeholdning
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Knaus Viechtach?

 • Tæt på byen Regensburg
 • Mange spændende vandrestier
 • Nyd den gode mad i Viechtach

Lige ved siden af Camping Knaus Viechtach starter de mange vandrestier, der fører dig til den romantiske dal ”Black Rain”, vandreservoiret Höllenstein og Grossen Pfahls. Cirka en times kørsel fra campingpladsen ligger byen Regensburg. Regensburg er en af de ældste og bedst bevarede middelalderbyer i Tyskland. Den gamle bydel og Stadtamhof-distriktet er endda blevet tilføjet på verdensarvslisten. Her kan du kan beundre Regensburger Dom, Sankt Emmeram Slot, det gamle rådhus, forskellige kirker og meget mere.