Stacaravan Mango Premium Bella Italia

Mobilhome Mango Premium

Meget luksuriøst Mobilhome med 3 soveværelser, træterrasse, aircondition og opvaskemaskine

  • Velkomst af hollandsk værtspar
  • Daglig ankomst og afrejse! (så længe det passer med vores planlægning)

Ønsker du at tage på campingferie uden at gå på kompromis med den luksus du kender hjemmefra? Så skal du vælge Rent-a-Tents mobilehome Mango Premium. Her tilbyder vi et rummeligt mobilehome med hele tre soveværelser, en stor terrasse og naturligvis en opvaskemaskine! Mobilehome Mango Premium tilbyder vi i øjeblikket kun på Camping Bella Italia.

Stacaravan Mango Premium Bella Italia
Stacaravan Mango Premium interieur
Stacaravan Mango Premium slaapkamer interieur
se alle billeder (20)

Dette luksuriøse mobilehome har tre soveværelser og fin plads til 6 personer og er naturligvis fuldt møbleret. I det ene soveværelse findes en dobbeltseng (200 x 160 cm) og i de to andre soveværelser finder du to enkeltsenge. Endvidere badeværelse med douche og håndvask og et separat toilet.

I mobilehome Mango Premium er der dyner og puder til rådighed. Alt hvad du behøver er at medbringe er sengelinned og lagner.

I det veludstyrede køkken finder du en opvaskemaskine, et stort køleskab med fryserum, en mikrobølgeovn, gaskomfur med fire brændere samt alt køkkenudstyr til brug under din ferie. Der er adgang direkte fra køkkenet til den dejlige terrasse. Derudover er der aircondition. Der er desværre ikke tv i denne type mobilehome.

Husdyr er desværre ikke tilladt.

Mango Premium findes kun på Camping Bella Italia og er placeret to steder på pladsen; nogle tæt på pool området, mens andre er beliggende lidt længere væk fra pool området.

Camping Bella Italia glijbanen

book et ophold i efterårsferien eller inden 2021

Camping Bella Italia

Gardasøen