Kinder zwembad camping Ca Savio

Camping Ca' Savio

Cavallino-Treporti, Adriaterhavskysten, Italien

 • Velegnet til børn i alle aldre
 • Privat strand med livreddere
 • To swimmingpoolområder
 • Børnepool med rutsjebaner
 • Tæt på Venedig
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Meget velegnet til børn over 14 år

Lej et telt eller et mobilhome på den nordlige Adriaterhavskyst

Velkommen til denne populære familiecampingplads, Camping Ca 'Savio. Pladsen ligger i Cavallino-Treporti-området i Italien. Beliggende ned til en smuk privat strand ved den venetianske kyst nær den berømte by Venedig. Campingpladsen tilbyder hele to swimmingpoolområder, børneklub med masser af aktiviteter og faciliteter for store og små. Det er en meget populær campingplads, og der mangler hverken luksus, mulighed for afslapning eller privatliv.

Aktiviteter

Ingen sommerferie vil være helt fuldendt uden en svømmetur i det kølige, forfriskende vand. På Camping Ca 'Savio har familien flere muligheder, fra den fantastiske kilometerlange private sandstrand til et af de to swimmingpoolområder: et med et stort piratskib, som børnene kan plaske, klatre og udforske, og den anden omgivet af fyrretræer.

På Camping Ca 'Savio arrangerer det professionelle aktivitetsteamet spil og aktiviteter for børn fra 4 til 12 år i Miniklubben. Maleri- og tegnekonkurrencer, minigolf, bordfodbold, sandslotte konkurrencer og andre spil bliver arrangeret flere steder på campingpladsen. Om aftenen kan børn slå sig løs til rytmen i babydansen. Senere kan de se cirkus eller trylleshow på scenen. I nærheden af miniklubområdet er der en gratis legeplads og et hoppeborgsområde mod betaling.

Campingpladsen arrangerer en række sportsaktiviteter for alle: yoga eller stretching, aqua-gym, fodboldturneringer, beachvolleyboldturneringer, petange, bordtennis, bordfodbold og mere. Voksne og børn over 12 år kan deltage i de mere udfordrende aktiviteter og sportsturneringer. Børn mellem 6 og 12 år kan tilmelde sig fodboldtræning eller beachvolley-ball træning, hvor de lærer spillereglerne og strategierne. De træner mandag til torsdag med deres ”hold” med hjælp fra professionelle, og derefter spilles der turnering om lørdagen. Disse sportstræningslejre er gratis, så sørg for at tilmelde dig søndag formiddag!

På campingpladsen findes en 9-hullers minigolfbane, 4 bordtennis og 4 bordfodbold. Brug af sportsfaciliteterne med de organiserede aktiviteter er gratis.

I nærheden af campingpladsen finder du en smuk golfbane, ridning, tennis, fiskemuligheder (med tilladelse), og du kan endda leje en motorbåd.

Service og faciliteter

Camping Ca 'Savio’s indkøbscenter giver en følelse af gæstfrihed med sit unikke design og mulighed for at købe lækker mad. Udover friske frugter, grøntsager og fantastisk friskbagt brød, tilbyder campingpladsen et ægte bageri og konditori plus italienske gastronomiske specialiteter og et bredt udvalg af italienske vine (fra fad og på flasker). Ca 'Savio har også en helt ny basar, dedikeret til din campingoplevelse.

I restauranten og pizzeria kan du forkæle dig selv med traditionelle italienske retter og internationale specialiteter som fisk, pizza, hors d'oeuvres og meget mere. Børnemenuer er også til rådighed. Glutenfri retter fås på forespørgsel. Hvis du leder efter en hurtig bid mad, kan du gå over til snackbaren hvor der er selvbetjeningsdisk med hamburgere, hotdogs, hors d'oeuvres, varm og kold pasta og ris, kød- eller fiskeretter, friske salater, desserter og is til konkurrencedygtige priser. På Ristobars "Strada 37" og "Strada 13" finder du snacks, cocktails, øl, is og kaffe. Både til frokost og aftenmaden kan du forkæle dig selv og familien med en af deres take-away-pizzaer.

Baren byder på is, kaffe og cocktails ved poolen. Gå ikke glip af pladsens Pub, som tilbyder en række internationale øl fra fad, drinks, cocktails og et stort udvalg af vine. Hver dag kan du nyde "Happy Hour", som helt sikkert vil sætte dig i feriehumør.

Foretrækker I at ankomme med fly tilbyder Camping Ca 'Savio lufthavnstransport. Derudover er der cykeludlejning, billeje, leje af linned, morgenmad, leje af barnesenge og høje stole, wifi, aircondition og læge.

Bunaglowtent Blue Gulperberg aanzicht

Bungalow telt Blue

 • Maksimum 6 personer
 • Højt køleskab med fryser
 • Puder forefindes
 • Varmeovn
 • Sengelinned og tæpper medbringes
Flere informationer
GlamLodge tent model

GlamLodge telt

 • Maksimum 6 personer
 • Høj køleskab med fryser
 • Barbecue ("skottelbraai")
 • Ventilator og varmeovn
 • Terasse med markise
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Ca 'Savio?

 • Brede sandstrande
 • Mange forskellige boliger
 • Livlige indkøbsgader
 • Diskoteker, barer og restauranter
 • Kunstskatte i Venedig

Den nordlige Adriaterhavskyst er kendt for sine smukke sandstrande og for de behagelige vandtemperaturer også i for- og eftersæsonen. Mellem lagunen i Venedig og Adriaterhavskysten ligger en halvø med de smukkeste strande og sjove kystbyer som Lido di Jesolo. Lido di Jesolo anbefaler vi at besøge. I gåafstand fra campingpladsen kan du finde den lille landsby Ca 'Savio og 2 km fra campingpladsen finder du Punta Sabbioni, hvorfra du kan tage en båd til Venedig. Halvøen er perfekt til cykelture. Hvis du kan lide at besøge markeder, kan du gå til Treporti (2 kilometer) om torsdagen, og om fredagen er der marked i Cavallino (12 kilometer). Vi anbefaler dig også at besøge øerne Burano og Murano, også Lido di Venezia anbefales af os. Et tip, hvis du kan, så tag en cykel med på ferie!