Camping ved Istrien

I Istrien finder du smukke azurblå bugter, grønne fyrretræer og livlige badebyer! Du vil opleve en fantastisk ferie i Istrien! Mange af de smukke sten- og/eller klippestrande på denne halvø tildeles årligt det "Blå Flag". Dette internationale kvalitetsmærke beskriver de reneste og sikreste strande i verden. Nyd en skøn campingferie i Kroatien med Rent-a-Tent!

Pula - Kroatie
Rovinj Kroatie
Kroatie Rovinj markt
se alle billeder (4 )

Ødemark

I Istrien kan du nyde maleriske landsbyer og maleriske landsbyer på klippe- og stenstrande og azurblå bugter. Når du rejser mere mod baglandet, finder du den smukke uberørte natur. Her vil du opdage skovklædte bakker og frugtbare dale fulde af vinstokke.

Udflugter

I Istrien kan du besøge mange naturreservater med vandfald, søer og nationalparker. Tag for eksempel en sejltur til Brujni-øerne for at snorkle her eller besøg Safariparken. Den historiske ø Veliki Bruijn, hvor du finder rester af romertiden, kan også varmt anbefales! Bjerglandsbyen Motuvun kan varmt anbefales til cykel- eller vandreentusiaster. Her vil du opdage agriturisme i sin reneste form. Du cykler herligt fra den ene bondeby til den anden.

Udflugter med børn

I Istrien finder du flere forlystelses- og vandlande. Dette er naturligvis en meget velegnet udflugt for enhver familie. Sportsentusiaster kan hygge sig i vid udstrækning på kysten med forskellige vandsportsgrene. Om aftenen nyder familier med større børn de mange underholdningsmuligheder.

Et italiensk præg

Mange indbyggere i Istrien taler også italiensk. De italienske påvirkninger afspejles også i den arkitektoniske stil og gastronomi. Prøv for eksempel trøflen fra regionen eller fuzi.

Atmosfæriske badebyer

På den vestlige side af halvøen finder du flere attraktive badebyer. Besøg Rovinj. Her vil du vandre gennem de smalle gyder omgivet af duften af traditionelle retter fra de mange restauranter. Eller besøg Porec med dens imponerende Eufrasiusbasilika. Porec sørger for en fantastisk dagstur! Om dagen kan du nyde kulturhistoriske seværdigheder og om aftenen er det meget stemningsfuldt, der er utallige terrasser og vinbarer.

Istrien er derfor et fantastisk feriemål. Nyd solen, naturen og kulturen i dette smukke område. Så vent ikke længere og bestil din campingferie i Istrien med Rent-a-Tent!