Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala

Porec, Istrien, Kroatien

 • 4 ferskvands poolområder
 • Wellness Center
 • Direkte til stranden
 • Flere spisemuligheder
 • Vandsport
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Meget velegnet til børn over 14 år

Lej et bungalow- eller lodge telt på Camping Bijela Uvala

Beliggende kun 5 km fra den historiske by Porec finder I den 4-stjernede campingplads Bijela Uvala, direkte på den sollyse kyst og omgivet af grønne områder. Med fire poolområder med ferskvand, mulighed for at dyrke alle former for vandsportsaktiviteter, og de mange faciliteter på stedet, er pladsen et sikkert valg. Camping Bijela Uvala vil give Jer en ferie, som familien aldrig vil glemme. For dem, der virkelig ønsker at opleve regionen Istrien, og slappe af på stranden, er denne campingplads ideel.

Aktiviteter

Alle familiemedlemmer har mulighed for at finde den perfekte måde at tilbringe deres ferie på under opholdet på Camping Bijela Uvala. Naturligvis vil adgangen direkte til stranden på campingpladsen være et af de bedste aspekter af denne campingplads. Vandsport er et populært tidsfordriv på campingpladsen med muligheder for windsurfing, både, paraflight, jetski og mere. For de aktive familiemedlemmer er tennis, bordtennis, minigolf, cykler og beachvolley tilgængelige på Bijela Uvala. Nogle af de populære faciliteter på stedet inkluderer danseterrassen, havnen, sportscenteret, aviskiosker, legepladser, massages salon, gymnastiksal, bådpladser og underholdningscentret.

For børnene i alderen 4 til 12 år er der Mini Klub seks dage om ugen både morgen og aften. Dette giver rig mulighed for børnene for at møde nye venner fra hele verden, mens de deltager i kreative workshops, spil, sportsturneringer og meget mere, alt sammen arrangeret af aktivitetsteamet. Camping Bijela Uvala tilbyder underholdning for børnene de fleste aftener om ugen. Bagefter tilbydes der underholdning for hele familien, såsom live musik, professionelle shows og underholdning.

Man bliver helt sulten af alle disse aktiviteter, men heldigvis er der mange muligheder at vælge imellem når det gælder et måltid mad. Uanset om du leder efter en let snack, en velsmagende dessert eller et traditionelt kroatisk måltid. Der er restauranter, grill, caféer med tv og barer på stedet samt is- og kagebutikker. Hvis du hellere vil lave din egen mad ved hjælp af dit fuldt udstyrede køkken, kan du købe ind i supermarkedet, minimarkedet, bageriet, fiskemarkedet og hos grønthandleren.

Camping Bijela Uvala tilbyder gratis WIFI på campingpladsen.

Stacaravan Venus Cisano San Vito

mobilhome venus med aircondition

 • 2 soveværelser
 • Separat toilet
 • verdækket terrasse
 • Husdyr ikke tilladt
Flere informationer

3-værelses mobilhome Venus (24m2) er velegnet til 4 voksne og 1 barn under 6 år. Mobilehomet har 2 soveværelser, det første soveværelse har en enkeltseng, det andet soveværelse har to enkeltsenge, nogle steder har det også en køjeseng til børn op til 6 år. Hvis der ikke er en køjeseng, kan den femte person sove på en sofa i opholdsstuen. I stuen er en siddegruppe (med sofa). Køkkenet er udstyret med gaskomfur, køleskab, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og komplet køkken- og spiseredskaber. Badeværelset har bruseniche og håndvask. Toilettet er separat. Udenfor finder du en overdækket træveranda med havemøbler.

Interiøret kan afvige fra de viste billeder, kvaliteten er som beskrevet. Denne ejendom er ikke under Rent-a-Tents kontrol, men under ledelse af en international organisation

bungalowtent Albatross

bungalowtelt albatros

 • Maks. 6 personer
 • 2 sovekabiner
 • Parasol
Flere informationer

Bungalowtelt Albatross (5,20 x 5,40 m) er velegnet til 6 personer. Bungalowteltet har 2 sovekabiner. I den første sovekabine er der dobbeltseng, og i den anden sovekabine to enkeltsenge og to ekstra senge. Køkkenet er udstyret med gaskomfur, køleskab og køkken- og spiseredskaber. I opholdsområdet er der et campingbord med 6 havestole, foran teltet er der 2 liggestole og en parasol. Interiøret kan afvige fra de viste billeder, kvaliteten er som beskrevet. Denne ejendom er ikke under Rent-a-Tents kontrol, men under ledelse af en international organisation

Stacaravan Mars

mobilhome mars med aircondition

 • max. 4 voksne + 1 barn (< 6 år).
 • 2 soveværelser
 • aircondition i mobilhomet
 • træveranda
Flere informationer

3-værelses mobilhome Mars (24m2) er velegnet til 4 voksne og 1 barn under 6 år. Mobilhomet har 2 soveværelser, det første soveværelse har en dobbeltseng, og det andet soveværelse har to enkeltsenge. I opholdsstuen er der et opholdsområde med radio/cd-afspiller og et opholdsområde, der kan laves om til en sovesofa. Køkkenet er udstyret med gaskomfur, køleskab, kaffemaskine, elkedel, mikroovn og komplet køkken- og spiseredskaber. Badeværelset har bruseniche, toilet og håndvask. Udenfor er en overdækket træveranda, komplet med havemøbler. Interiøret kan afvige fra de viste billeder, kvaliteten er som beskrevet.

Hvorfor skal du vælge Camping Bijela Uvala?

 • Hyggelige badebyer
 • Masser af småstensstrande
 • Udflugtsmuligheder på de mange små øer
 • Azurblå bugter
 • Omgivet af urørt natur

Istrien er kendt for sit vidunderlige middelhavsklima, klare vand, grønne natur og de mange bugter med småstenstrande. På grund af dens geografiske placering nær Italien, har denne halvø mange kulturelle italienske påvirkninger. Den ene dag kan du nyde solen på stranden, og den anden dag tage på udflugt til en af de mange berømte kystbyer som Porec, Rovinj eller Pula. Stalaktitgrotterne i Postojna eller en dagstur til nationalparken Brioni kan anbefales som udflugtsmål under din ferie. Camping Bijela Uvala ligger i et skovklædt område i en bugt.