Camping Park Umag Istrie Kroatie

Camping Park Umag

Umag, Istrien, Kroatien

 • Nyt swimmingpoolkompleks i 2020
 • Indendørs legerum
 • Naturlegeplads Adrenalin Park
 • Tennisbaner
 • Børneklub og teenageklub
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Meget velegnet til børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Meget velegnet til børn over 14 år

Lej et Mobilehome eller GlamLodge telt på Camping Park Umag

Den 4-stjernede campingplads Park Umag er stor, populær og det perfekte feriemål for familier. Placeret ved en fantastisk strand på halvøen Istrien i Kroatien, tilbyder camping Park Umag en spændende kyststrækning samt luksuriøse faciliteter. Udnyt swimmingpoolområdet, med en swimmingpool kun for børn med et stort piratskib. Cykling, massage, traditionelle restaurante og meget mere. Der er så mange muligheder i Park Umag!

Aktiviteter

Hvad ville en ferie være uden vand? På Camping Park Umag kan du vælge mellem stranden og poolen! Den lange private strand er opdelt i plateauer og har det blå flag, et symbol på høj miljøstandard. Der findes mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter i nærheden af campingpladsen. Og nu når du er i Kroatien, skal du prøve enten para-flight, strandkano, vandscooter, windsurfing, pedalbåd eller bananbåd. Det store swimmingpoolområde har en separat børnepool, vandfald og jacuzzi. Forældrene kan ligge på liggestolene og slikke solskin under parasollerne mens børnene morer sig.

Udover de mange vandaktiviteter kan familien finde mange andre ting at foretage sig på Camping Park Umag! Tjek det daglige aktivitetsprogram med aktiviteter for alle fra morgen til aften, inklusiv de berømte Kids Club og Teens Club. I klubberne deltager børnene i sport, håndværk, vand sjov og spil, alt sammen med nye venner fra hele verden. For børnene er der også adskillige legepladser.

For sportselskere tilbyder Park Umag masser af faciliteter og muligheder for at få dit blodtryk op. Jogging og vandrestier rundt om campingpladsen, beachvolley, fodbold, håndbold, basketball, cykelstier med mere. Camping Park Umag tilbyder også træningstimer i yoga, pilates, aqua gym, zumba, aerobic og andre sportsgrene. I nærheden af campingpladsen er der en tennisbane, der tilbyder tennisundervisning, cykeludlejning og selvfølgelig masser af vandsport.

Hvis du vil deltage i udflugter, så skal du en tur ned til informationspunktet "Istria Experience". Her kan du bestille udflugter, få informationer om regionen og oplevelser på Istrien.

Service og faciliteter

Der er tænkt på det hele på Camping Park Umag! Der er selvfølgelig altid muligheden for at tilberede et kvalitetsmåltid ved hjælp af det fuldt udstyrede køkken (køleskab, komfur, køkkenredskaber osv.) i dit telt eller mobilhome. Du kan hente dagligvarerne i supermarkedet på campingpladsen! Hvis du hellere vil blive forkælet mens du er på ferie, er du heldig. Park Umag tilbyder flere spisemuligheder, herunder À la carte-restauranter, barer, iskiosker, pizzeria, snackbar og kaffebar. Der er også et bageri, salg af frisk fisk og det velassorterede supermarked, alt sammen på Park Umag ejendom!

På campingpladsen finder du også en lægeklinik, massageservice, muligheden for at fortøjre både, vaskemaskiner, et internethjørne samt gratis wifi internetadgang (hvor der er forbindelse). Park Umag er også handicapvenlig.

GlamLodge tent model

GlamLodge telt

 • Maksimum 6 personer
 • Høj køleskab med fryser
 • Barbecue ("skottelbraai")
 • Ventilator og varmeovn
 • Terasse med markise
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Park Umag?

 • Hyggelige badebyer
 • Klippe- og stenstrande
 • Masser af spændende små øer
 • Azurblå bugter
 • Indlandet med urørt natur

Ikke langt fra camping Park Umag kan man finde byen Umag. For jer, der elsker tennis har I måske allerede hørt om Umag, for hver sommer spilles ”Croatia Open” i Umag! I det gamle centrum af Umag kan du nyde et dejligt glas vin på en af de mange torve. Blot en halv times kørsel fra Park Umag finder du den gamle og hyggelige by Poreç, som nok er en af de største turistattraktioner på Istrienhalvøen. Også byerne Novigrad og Rovinj, kan nemt nås fra Park Umag.