zwembad Kattenbergse Hoeve

Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve

Markelo, Overijssel, Holland

 • Atmosfærisk familie campingplads
 • Midt i den grønne region Twente
 • Aktiviteter i højsæsonen
 • Smukke cykel- og vandreture
 • Vandland i nærheden
0-7 år

Meget velegnet til børn under 7 år

8-14 år

Velegnet for børn mellem 8 - 14 år

Fra 14 år

Ikke velegnet for børn over 14 år

Familiecampingplads med atmosfære

Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve er en oase med fred og ro midt i den grønne region Twente i provinsen Overijssel. Denne familiecampingplads ligger i et kuperet og skovklædt område, et par kilometer fra byen Markelo. Lige fra en ny pool til den store legeplads, tilbyder campingpladsen alle de mest moderne faciliteter. Børn kan plaske rundt i den udendørs pool og lege på det splinternye legeudstyr.

Aktiviteter

I højsæsonen sørger et aktivitetsteamet for underholdningen. Teenagere kan hygge sig med bordtennis og i fællesrummet, hvor de kan slappe af og nyde at se tv sammen. Desuden har familiecampingpladsen en jeu de boules bane, en bar og en restaurant. Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve er også en ideel base for kano- og sportsfiskerientusiaster, da floden "De Schipbeek" løber lige forbi pladsen.

Renoveret pool

Efter at have fået nye ejere er fornyelserne på Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve i fuld gang. Poolområdet er blevet renoveret, der er kommet en helt ny sanitetsbygning samt helt nyt legepladsudstyr. I 2019 fik både receptionen og indgangen et helt nyt look, og på campingpladsen blev der realiseret nye større komfortstandpladser.

Ud i naturen

Der er selvfølgelig masser af spændende ting at opleve i løbet af din campingferie: det varierede landskab fyldt med skove, heder og landbrugsjord i regionen Twente er ideel til vandre- og cykelture, fisketure, studere fuglelivet og meget mere! Udforsk det bølgende landskab i nationalparken De Sallandse Heuvelrug (17 km), Twents Reggedal (12 km) og De Borkeld (6 km), perfekte til vandre- og cykelture.

Kultur

I landsbyen Markelo finder du mulighed for at nyde vejret på en af de mange hyggelige terrasser, se den historiske Martinus-kirke og en mølle fra det 19. århundrede, "Molen van Buursink-De Hoop", som er et nationalt monument! Derudover byder området på smukke gårde og romantiske slotte som Wegdam og Weldam.

Cykel & vandreture

Vandringentusiaster vil føle sig hjemme på Kattenberg og på den 40 meter høje Markelose Berg. Kryds området på vandreruten "Twentse Wallen-Markelo", kåret som Hollands bedste vandrerute i 2018! Mountainbikecyklister kan hygge sig på MTB-ruten til Markelo, en 30 km lang rute med singletracks og små 200 højdemeter over Markeloseberg og Kattenberg, en fantastisk udfordring! Har du ikke fået nok? Hvis ikke så bør du prøve den bedste MTB-rute i Holland: Rijssense MTB-rute (2015). Foretrækker du en mere fredelig tur og måske på hesteryg? I stalden "Snorrewind" eller "Barlo" i Markelo kan du leje en hest eller æsel til en fantastisk ridetur gennem naturen.

Grand Lodgetent II camping de Pekelinge

Grand Lodge telt II

 • Maksimum 2 voksne og 4 børn
 • Badeværelse med bruser og toilet
 • 3 soveværelser
 • Puder og dyner
 • Stor gasgrill
GlamLodge tent

GlamLodge telt

 • Maksimum 6 personer
 • Høj køleskab med fryser
 • Barbecue ("skottelbraai")
 • Ventilator og varmeovn
 • Terasse med markise
Flere informationer

Hvorfor skal du vælge Camping Landgoed Kattenbergse Hoeve?

 • Smukke ture i skoven
 • Ren afslapning
 • Spændende byer til udflugter
 • Storslået natur
 • De Borkeld & De Sallandse Heuvelrug

Vi anbefaler at besøge naturreservatet de Borkeld (6 km), beliggende mellem Holten og Rijssen, hvor en smuk flok Drentsche heideschapen får græsser. Her kan du besøge informationsgården 'n Witten. Fra gården fører en smuk vandresti til Friezenberg, hvor du kan se ud over de smukke heder og beundre de gamle gravhøje, som kan genkendes som 'buler' i landskabet.

Har du lyst til at opleve travle byer? Hvis ja, så kan du finde dejlige butikker, fine restauranter og interessante museer i både Enschede (36 km) og Hengelo (25 km). Her finder du Rijksmuseum Twenthe og Museum Hengelo. Byen Deventer er rig på kunst og kultur, lige fra det farverige legetøjsmuseum til den smukke Bolwerksmolen og Proosdij i Sandrasteeg, som er det ældste stenhus i Holland.

Vil du tilbringe en dejlig dag i børnenes selskab? Tag til Hellendoorns Adventure Park. Her venter hele 30 forskellige attraktioner, smukke shows og eventyrlige begivenheder dig, alt sammen gemt i Hellendoorns skove. På Museum Buurtspoorweg kan du opleve en vidunderlig tur i et gammeldags damptog eller i den sjove legeskov i forbindelse med Recreatiepark Het Hulsbeek i Oldenzaal.

Hvis vejret er dårligt så fortvivl ikke. Det overdækkede legeparadis Dolle Pret i Almelo byder alle børn indenfor med masser af aktiviteter som klatre, krybe, springe og tage en tur i en runde i en karusel. Foretrækker du at lege, svømme, spille fodbold og køre med gokart? Tag til Sports- og oplevelsescenteret De Scheg i Deventer! Her kan de små lege skibbrudne på en tropisk ø.